VT-Invest éénmalig shirtsponsor ten voordele van Hope for Houston

  BE   25 januari 2018 Bron: VT-Invest
VT-Invest éénmalig shirtsponsor ten voordele van Hope for Houston
In augustus begon orkaan Harvey aan zijn genadeloze doortocht in Texas, USA. De schade en impact bleek enorm. Het stormweer veroorzaakte catastrofale overstromingen in het oosten van Texas en de miljoenenstad Houston. De orkaan was de ergste ooit meegemaakt in de Amerikaanse geschiedenis. Onder de vele slachtoffers ook collega’s van de Shirtpartner Daikin. In Houston ligt namelijk een belangrijke Amerikaanse vestiging van de hoofdpartner van Club Brugge.

Om hen te helpen hun leven weer op te bouwen, zet Daikin Europe een solidariteitsactie op poten. Voor de wedstrijd Club Brugge – KV Oostende van vanavond werd het hoofdsponsorschap door Daikin éénmalig aan de hoogste bieder aangeboden. VT-Invest group uit Aalter twijfelde niet, steunde de actie Hope for Houston en haalde zo het hoofdsponsorschap voor één dag binnen.

CEO Dirk Van Tornhaut van VT-Invest: “Met onze steun aan dit mooi initiatief van Daikin Europe & Club Brugge betuigen wij hiermee ons medeleven en solidariteit met alle slachtoffers en hun naasten van de catastrofale overstromingen veroorzaakt door orkaan Harvey te Houston, wij waren dan ook meteen bereid om dit mee te ondersteunen.”

Roderik Desiere, Managing Director van Daikin Belgium: “We zijn VT-Invest enorm dankbaar voor het mooie bod dat ze hebben uitgebracht en de solidariteit die ze daarmee betuigen aan onze Daikin collega’s uit Texas. Uiteraard zijn we verheugd dat Club Brugge onze solidariteitsactie heeft willen ondersteunen, dit is opnieuw een bevestiging dat we dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel dragen.”

Vanavond (do 25 januari 2018) zal dus voor één keer het VT-Invest logo de shirts van Club Brugge sieren in plaats van het vertrouwde Daikin- logo!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo