Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

De nieuwste trends in kantoormeubelen

De nieuwste trends in kantoormeubelen
Is je bedrijf toe aan nieuwe kantoormeubelen, lees je dan van te voren even in over de nieuwste kantoormeubel trends. Zo ben je straks voorzien van de meest duurzame, gebruiksvriendelijke en ergonomische kantoormeubelen. Want deze trends zetten zich ook dit seizoen weer op een totaal nieuwe manier voort. Bovendien wordt er steeds meer aandacht geschonken aan kantoormeubilair design. Een mooie en rustige werkomgeving zorgt ten slotte voor actieve en productieve werknemers.

Open ruimtes door ruimtelijk kantoormeubilair

Kantoorinrichting wordt steeds opener vormgegeven. Door deze openheid ontstaat er meer interactie tussen collega's onderling. Dit zorgt voor een grotere motivatie en meer inspiratie bij je werknemers. Geen aparte werkruimtes meer, maar een grote tafel waaraan als team gewerkt wordt en gemakkelijk overleg kan worden gepleegd. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een minimalistisch ontwerp, dat werknemers aanzet tot ordelijkheid. Zeker in een grote open ruimte is dit van belang.

Ook kan een open ruimte worden bewerkstelligd door vrijstaande wanden die geplaatst en verzet kunnen worden, omdat je werknemers afhankelijk van het project waaraan ze werken, parttime of fulltime aanwezig zijn. Of misschien werk je binnen jouw bedrijf met thuiswerkdagen. Door vrijstaande wanden te plaatsen en herschikken kun je eenvoudig een gesloten of juist open kantoorruimte creŽren, afhankelijk van de situatie op dat moment.

Comfortabel en duurzaam kantoormeubilair

De bedoeling van design kantoormeubilair is dat deze praktische en tevens mooie oplossingen bieden voor uw bedrijfssituatie. Gelukkig kijken ook steeds meer ondernemers naar de duurzaamheid van het meubilair. Hiermee ontwerp je op een verantwoordelijke en degelijke manier je kantoormeubelen, wat beter is voor het milieu. Door hoogstaande kwaliteit gaan de meubelen langer mee en kun je milieuvriendelijk ondernemen.

Ook comfort is van groot belang: Steeds vaker zie je prettig zittende banken die speciaal ontworpen zijn als kantoorbanken in bedrijfsruimtes. Banken met rugleuningen tegen de muur, mooi strak vormgegeven. Dit biedt medewerkers een goed zitcomfort en de juiste lichaamshouding in ťťn en het zorgt voor ontspannen en productieve medewerkers. Hiermee creŽer je een comfortabele plek om te werken of voor het houden van vergaderingen. Zo zorg je met de juiste meubelen, voor een optimale productiviteit binnen je onderneming.

De nieuwste trends in kantoormeubelen
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
4 november 2015
Bron: Bouw & Wonen
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba