Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

D.A.S. design radiatoren

D.A.S. design radiatoren
Een radiator mag niet ontbreken in de badkamer voor de snelle verwarming van de badkamer en handdoeken. D.A.S., opgericht in 1972 door Mr. Aurelio, heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren van designradiatoren. Kwaliteit, innovatie en design zijn de sleutelwoorden. D.A.S. designáradiatoren worden geproduceerd in Italië in de omgeving van Milaan en groothandel Luca Sanitair biedt als enige deze radiatoren aan in Nederland.

Bijzondere ontwerpen

De bijzondere ontwerpen komen van de ontwerper Marco Poletti die ook een aantal series van de Bongio kranen heeft ontworpen. Zijn modellen staan garantvoor een exclusief ontwerp. Marco Poletti heeft zijn sporen verdiend in zowel de sanitair branche als met consumptiegoederen en een aantal grote Italiaanse modemerken. Zijn creatieve geest komt samen met zijn gevoel voor design en architectuur. Zijn motto is meer emotie en leven in een product te brengen.

Door deze inspiratie heeft geleid tot een aantal ontwerpen die totaal verschillend zijn van een standaard radiator. Zo komen de praktische redenen van een radiator samen met een mooi design in de badkamer.

Verschillende modellen

D.A.S. heeft veel verschillende series radiatoren in zijn assortiment. Van elegante en gedetailleerde modellen tot robuustere en stoerdere modellen, een zeer compleet assortiment dus. Een aantal van deze series zijn onder meer de Set, Square full, Square Space, Amore, Amon en Iside. Deze modellen hebben verschillende maatvoeringen (van 75 cm t/m 180 cm) en zijn met midden aansluiting mogelijk.

D.A.S. design radiatoren

Kleuren overzicht

De radiatoren zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Dit zijn onder meer chroom, mat en in RAL en metallic kleuren. Bekijk de Tabella Colori om een overzicht te zien van de kleuren die mogelijk zijn bij alle series.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 november 2016
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over Verwarming & Sanitair


Producten voor Verwarming & Sanitair


Gerelateerde artikelen


Video`s over Verwarming & Sanitair


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba