Verwarming & Sanitair

Elegante paneelradiatoren voor strakke winters!

Er zijn momenteel A klasse paneelradiatoren waar je je ogen niet van af kunt houden. A merken bieden garantieservices en een hoge standaardkwaliteit. Ze zijn strak en elegant, het zijn echte blikvangers. En ze zijn ook nog eens zeer energiezuinig. Dankzij een moderne fabricageprocedure zijn deze paneelradiatoren fraai afgewerkt tot in de kleinste details. Net wat u misschien zocht voor uw knap belijnde hedendaagse woning?

De Thermrad radiator is zo’n verleidelijk stuk met een prachtige laklaag en vooral met een hoog vermogen en supersnelle warmteafgifte. Schoonheid en hoogstaande techniek gaan bij deze paneelradiatoren hand in hand. Thermrad radiatorLekken zult u niet meemaken want onder een druk van maar liefst 13 bar is elke radiator uitvoerig getest. Kwaliteit boven alles. En om die hoge techniciteit te garanderen krijgt u er nog eens 10 jaar garantie op zowel lak- als lekdichtheid.

U bent op zoek naar de meest performante designradiator? Ze zijn eenvoudig online te bestellen bij CVkoopjes. Elke radiator wordt rechtstreeks vanuit het distributiecentrum middels professioneel transport bij u bezorgd. Een leuk extraatje: u betaalt geen verzendkosten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zij staan voor u klaar! Bestel nu de warmte die u verdient.

Ook interessant