Verwarming & Sanitair

Lekker warm deze winter

Laat de winterse kou zich buiten voelen en kan je binnen wat extra warmte gebruiken? Dan komt de gloednieuwe bijverwarming van De’Longhi als geroepen. De bijverwarmingstoestellen vragen enkel een stopcontact en zijn daardoor gemakkelijk verplaatsbaar en zeer geschikt als aanvullende verwarming in een kinderkamers, speelkamers, hobbykamers, in een veranda, op kot, in een vakantiehuisje… kortom overal waar extra warmte welkom is.

Slim Style

De’Longhi breidt ‘Slim Style’ uit met een tweede model. Kenmerkend voor de amper 9 cm diepe convector Slim Style is het afgeronde, slanke en eigentijdse design. Het toestel beschikt over drie vermogensstanden (800 W, 1200 W en 200 W) en kan ingezet worden in ruimtes tot 60 m3.

De’Longhi

De laterale ventilatiefunctie zorgt voor een goed en snelle verspreiding van de warmte beter in de ruimte. Met de regelbare thermostaat stel je de gewenste temperatuur in. De antivorststand, die automatisch in werking treedt wanneer de temperatuur onder de 5°C zakt, is extra interessant voor een vakantiehuis of een ruimte waar je weinig of onregelmatig komt.

Indien het toestel schakelt automatisch uit wanneer het onstabiel staat of per ongeluk omvalt. Met de bijbehorende muursteunen kan je de convector Slim Style ook aan een wand bevestigen.

Radia S

De drie nieuwe olieradiatoren Radia S zijn echte warmhouders. Dat is te danken aan de combinatie van 80 % stralingswarmte en 20 % convectiewarmte en de Real Energy-technologie die ervoor zorgt dat het volledige vermogen van de olieradiator veilig ingezet wordt zonder dat de temperatuur aan de buitenkant te hoog oploopt. Het gepatenteerde design en het grote verwarmingsoppervlak dragen eveneens bij tot een hoger rendement en een snellere en gelijkmatige verspreiding van de warmte.

De olieradiatoren zijn uitgerust met een regelbare thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen. Zodra de temperatuur onder de 5 °C duikt, schakelt de antivorstfunctie automatisch aan.

Met drie vermogenstanden van 700 W, 800 W en 1500 W is het basismodel geschikt als bijverwarming in ruimtes tot 45 m³. Het tweede toestel met drie vermogenstanden van 900 W, 1100 W en 2500 W kan gebruikt om ruimtes tot 60 m³ bij te verwarmen. Het topmodel tenslotte is voorzien van drie vermogenstanden van 1100 W, 1400 W en 1500 W en kan daarmee ruimtes tot 75 m³ aan. Zwenkwieltjes en handgrepen maken de toestellen gemakkelijk verplaatsbaar.

Ook interessant