Verwarming & Sanitair

Nieuwe ultraslanke convector 'Slim Style' van De’Longhi

De’Longhi breidt het assortiment bijverwarming uit met een gloednieuwe en ultraslanke convector ‘Slim Style’. Wie bijverwarming associeert met plompe toestellen die veel plaats innemen, is aan een update toe. Deze convector kreeg een geraffineerde vormgeving met een diepte van nauwelijks 7,5 cm, wat zorgt voor een eigentijdse en elegante look. Het toestel, uitgerust met drie vermogensstanden (800 W, 1200 W en 200 W) en geschikt als bijverwarming in ruimtes tot 60 m³, maakt gebruik van de HI-FI-convectortechnologie met dubbele ventilatiefunctie om de warme lucht gelijkmatig, snel en stil over de ruimte te verspreiden.

Op de ECO-stand schakelt de convector over op de meest zuinige modus en past het vermogen zich automatisch aan in functie van de gewenste kamertemperatuur. Wanneer de temperatuur onder de 5°C zakt, treedt de antivorststand automatisch in werking. Dat is interessant voor een vakantiehuis of een ruimte waar je onregelmatig komt. Met het digitale display bedien je de regelbare thermostaat om de gewenste kamertemperatuur in te stellen en de drie vermogenstanden. Wat de veiligheid betreft kan je op beide oren slapen: wanneer het toestel niet stevig staat of per ongeluk zou omvallen, stopt het onmiddellijk met functioneren.

Nieuwe ultraslanke convector `Slim Style` van De’Longhi

De convector is de ideale warme gezel voor wanneer het in de tussenseizoenen aan de frisse kant is of op extra koude dagen. Doordat enkel een stopcontact is vereist, is de bijverwarming gemakkelijk verplaatsbaar en flexibel inzetbaar in een veranda, op kot, op kantoor, in een vakantiewoning, op een speel- of hobbykamer, etc. Je kan de convector ook aan een wand bevestigen. Daarvoor maak je gebruik van de bijbehorende wandmontagekit.

De aanbevolen verkoopprijs van de convector HCX 3120 FS van De’Longhi bedraagt 89,99 euro, btw en recupel inbegrepen.

Nieuwe ultraslanke convector `Slim Style` van De’Longhi

Ook interessant