Verwarming & Sanitair

Zehnder Nova Neo: designradiator die verwarmt én verfrist

De Zehnder Nova Neo (Neo = New Energy Optimized) designradiator met geïntegreerde ventilatoren is speciaal ontworpen voor moderne, energiezuinige lage temperatuursystemen. Deze radiator verwarmt niet alleen maar verfrist ook. Tijdens de zomer kunnen kamers door de activatie van de ventilatoren op eenvoudige wijze met enkele graden verfrist worden naar een aangename temperatuur.

In vergelijking met vloerverwarming of een conventionele radiator heeft deze lage temperatuurradiator met ventilatoren een duidelijk kortere opwarmfase. Dankzij zijn krachtige stralingswarmte en geïntegreerde ventilatoren verspreidt de Nova Neo de warmte snel en geruisloos in de ruimte. Hierdoor kan deze designradiator bij lage temperaturen, drie keer de prestaties van een traditionele radiator bereiken.

Zehnder Nova Neo

De Nova Neo is niet alleen functioneel maar valt ook op door zijn elegant en compacte design. Met afgeronde hoeken naar de muur toe en een beperkte diepte van slechts 117 mm, lijkt de stijlvolle Zehnder Nova Neo wel te zweven. Door zijn compactheid en efficiënte warmteverdeling neemt deze designradiator minder plaats in dan de traditionele lage temperatuurradiatoren.

De Zehnder Nova Neo is verkrijgbaar in horizontale en in verticale versie in een waaier van levendige kleuren en in verschillende afmetingen en past met zijn tijdloos en elegant design in elk interieur.

Richtprijs: vanaf 984€

Ook interessant