Verwarming & Sanitair

Vasco ONI zet in op design, functionaliteit én comfort

Vasco ONI zet in op design, functionaliteit én comfort
Een hot topic in de verwarmingswereld: de vraag naar fijn ontworpen radiatoren die naast hun duurzame technologie ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Als antwoord komt VASCO met de innovatieve ONI: een uiterst dun, zwevend design dat past in elk interieur en met slimme technologie je ruimte verwarmt.

Scherp design met afgeronde hoekenMet Niva bracht VASCO al een vlakke designradiator op de markt, maar innovatie ONI weet helemaal te verrassen. Kenmerkend is de uiterst dunne aluminiumplaat van amper 8 mm in een zachte vormgeving met afgeronde hoeken. Daarmee past het perfect in zowel extreem strakke interieurs als klassieke woningen en in elke kamer in huis.

Minimalisme met grote functionaliteitHet minimalistische karakter is één, optimale gebruiksvriendelijkheid twee. Bij ONI laat je je handdoek opwarmen en drogen aan een subtiele gleuf in de radiator. Liever een ononderbroken design voor in je woonkamer, bijvoorbeeld? Dan is ONI er ook zonder handdoekuitsparingen. Gemakkelijk in gebruik en tegelijkertijd een eyecatcher in je interieur.

Eenvoudige techniek met impressionante impactDe kans dat de kou je nog parten speelt, is met ONI onbestaand. De combinatie van een aluminiumplaat met daarachter een koperen leiding zorgt voor optimale warmteafgifte. Dankzij de lichtheid van ONI installeer je de radiator gemakkelijk op je eentje. Handig extraatje: je kan ONI ook aansluiten op lage temperatuursystemen.

Vasco ONI

Praktische info
Beschikbaar vanaf: eind oktober 2016
- Beschikbaar in 1 breedte (500 mm) en 3 hoogten (1400, 1800, 2000 mm)- Beschikbaar in vrijwel alle gangbare kleuren- Richtprijs: vanaf 700 euro.

Ook interessant