Badkamers

Douchewanden, transparant en ruim

Om te voorkomen dat u de hele badkamer tijdens het douchen nat spat, plaatst u rondom uw douchezone een scheidingswand of douchedeur. Deze wanden zijn verkrijgbaar in talloze, fraaie variaties. Zeer populair zijn tegenwoordig de douchewanden waarbij geen of zo weinig mogelijk profielen worden toegepast.

Minimalistisch, tijdloos en eenvoudig in onderhoud typeren de meest gevraagde modellen. De geheel profielloze douchewanden beschikken, in plaats van over profielen, over scharnieren. Deze wanden worden over het algemeen volledig op maat gemaakt. De monteur komt bij u thuis de douchewand opmeten en vervolgens wordt deze enkele weken later bij u geplaatst, op de millimeter aangepast op uw situatie. Schuine wanden, vloeren, opstapjes etc. zijn dan geen enkel probleem meer.

Inloopdouches zijn douches zonder deur. Vooral de laatste jaren zijn deze erg populair geworden. Vaak worden ze ingezet op de plaats waar vroeger het bad stond. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een zeer ruime douche, die plaats biedt voor twee. Door het ontbreken van een deur zijn inloopdouches ook vaak interessant geprijsd en, door het ontbreken van een deur en profielen, eenvoudig in onderhoud. Een inloopdouche past ook in de huidige minimalistische trend.