Badkamers

Zo organiseer ik mijn badkamer optimaal

Zo organiseer ik mijn badkamer optimaal
In de ochtend is de badkamer vaak een hectische plek, waar alle gezinsleden zich op hetzelfde moment klaarmaken en soms de tijd uit het oog verliezen. Tegelijkertijd is de badkamer ook een ontspannende ruimte waar je kunt genieten van een lang bad of een verkwikkende douche. Het laatste wat je wilt is een zoektocht naar je spullen. Het organiseren van de badkamer is daarom essentieel voor een rustgevende en efficiënte ochtend- of avondroutine. We willen het graag gemakkelijk voor je maken en met de stijlvolle badkamer organizers van Orgalux krijgt alles een vaste plek!

Handige tips voor het opbergen in de badkamer:

  1. Gebruik planken om grotere items zoals handdoeken en grote flessen shampoo op te bergen. Een rek of een ladder kan ook handig zijn om natte handdoeken te laten drogen of kleding op te hangen.
  2. Gooi regelmatig dingen weg! Heb je verlopen make-upproducten, een lege haarlakbus of een gezichtscrème die je nooit gebruikt? Door regelmatig spullen weg te doen, behoud je een overzicht van de spullen die je dagelijks wel gebruikt.
  3. Berg je kleding op in de badkamer. Na het klaarmaken kun je je kleding opbergen op een stoel, wandrek of ladder, zodat het niet rondzwerft.
  4. Maak gebruik van lades! Door lades te gebruiken, creëer je extra opbergruimte. Gebruik eventueel een kast met lades om spullen op te bergen die je niet dagelijks gebruikt.

Zo organiseer ik mijn badkamer optimaal

Hoe organiseer ik mijn badkamerlades?

Make-up, tandpasta, scheerspullen, enzovoort, de inhoud van je badkamerkasten is vaak divers. Gebruik daarom organizers om je badkamerlades in te richten. Dankzij verschillende formaten kun je gemakkelijk je badkamer organiseren en altijd een geschikte plek vinden voor alle benodigdheden, zowel voor jou als voor je partner.

De badkamerlade sets bevatten verschillende afmetingen van Cubics en hun deksels. Zo kun je meteen aan de slag en heb je voldoende opbergmogelijkheden voor verschillende toepassingen. Wist je dat je onze deksels ook op twee manieren kunt gebruiken? Als je ze omdraait, hebben ze handige compartimenten waarin je extra spulletjes kunt opbergen, klaar voor gebruik!

Zo organiseer ik mijn badkamer optimaal

Welke organizers moet ik kiezen voor mijn badkamerlades?

De organizers voor badkamerlades zijn gemaakt van melamine, een ideaal materiaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bovendien zijn de bakjes gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze zelfs in de vaatwasmachine. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat ze stevig blijven staan, zelfs op een gladde ondergrond in je lade of op je badkamermeubel. De witte of zwarte kleur zorgt ervoor dat de opbergers een tijdloze uitstraling krijgen. Ideaal voor elke stijl!

Heb je lades van het merk Blum in de badkamer? Dan scan je eenvoudigweg de code onder op de lades en vind je direct de bijpassende verdelers en andere handige accessoires voor jouw georganiseerde badkamer.

Ook interessant