Keukens

REVEGO is klaar om deuren te openen

REVEGO is klaar om deuren te openen
Steeds meer mensen combineren keuken, eethoek, woonkamer en studeerkamer tot een grotere ruimte. Deze trend stelt hoge eisen aan moderne woonconcepten. De mogelijkheid om hele woonruimtes snel te openen als dat nodig is en weer te sluiten als ze niet worden gebruikt, draagt bij aan een huiselijke sfeer.

REVEGO is klaar om deuren te openen
Pocketsystemen als REVEGO maken het mogelijk om snel en intuïtief hele ruimtes te openen als dat nodig is en ze weer te sluiten als ze niet worden gebruikt. Deze innovatie opent geheel nieuwe perspectieven en eindeloze ontwerpmogelijkheden. REVEGO is de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Dit nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

REVEGO is klaar om deuren te openen
Met REVEGO zorgt Blum voor een bewegingscomfort zoals u dat van hen gewend bent. Je zal onder de indruk zijn van de aangename bediening van deze grote fronten. Dankzij TIP-On kunnen fronten worden geopend door er lichtjes op te drukken. Om terug te sluiten, volstaat kort drukken om de deur uit de pocket te laten komen. De soepele loopeigenschappen zorgen voor een perfecte beweging. REVEGO opent volledig nieuwe inrichtingsmogelijkheden voor kleine en grote ruimtes, waardoor u uw creativiteit de vrije loop kan laten!

REVEGO is klaar om deuren te openen

Ook interessant