Handige indelingen voor kruiden in de keuken

22 augustus 2022 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Handige indelingen voor kruiden in de keuken
Het geheim achter een heerlijk gerecht is ongetwijfeld de kruiden die je toevoegt. We zijn natuurlijk allemaal bekend met een uitgebreide collectie kruidenpotjes achter het keukenkastdeurtje. Om vlot bij je favoriete kruiden te kunnen en het overzicht te bewaren, kan je gebruik maken van kruidenhouders of kruidenrekken voor in de lade. Doordat ieders keuken vraagt om een ander opbergsysteem, helpt Orgalux jou de ideale kruidenhouder te kiezen!

Door de schuine stand van het kruidenrek in de lade zijn steeds alle labels goed zichtbaar en behoud je een goed overzicht over alle kruiden. Zo zeg je vaarwel tegen je kruidenpotjes die zo verstopt zitten achteraan je kast dat ze vervallen of je vergeet dat je ze hebt. Er is niet enkel keuze in de afmetingen en het materiaal, de keuze hangt ook af van welke lade je ter beschikking hebt. Heb je een lage lade? Dan kan je gebruik maken van een kruidenhouder voor in een lage lade. Heb je enkel een diepe lade of een kast ter beschikking? Dan zijn hogere kruidenrekken de oplossing voor jou. Afhankelijk van de diepte van je lade wordt er nog extra opbergruimte voorzien voor bijvoorbeeld bouillonblokjes of andere smaakmakers. Zo wordt je kruidenlade inrichten een fluitje van een cent!

Handige indelingen voor kruiden in de keuken

Kruidenrek op maat van jouw keuken

Heb je lades van het merk Blum in de keuken? Dan scan je eenvoudigweg de code onder op de lades en vind je direct de bijpassende verdelers, bestekvakken en andere handige accessoires voor jouw georganiseerde keuken.

Sinds 2018 worden in de Benelux de lades van Blum bestickerd met een unieke code. Met de gegevens van deze sticker weet de Orgalux app exact het formaat en de kenmerken van de lade en ontvang je onmiddellijk enkele voorstellen van lade-indelingen die in de lade passen. Een app downloaden is niet nodig, de pagina opent vanzelf!

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo