Keukens

Alles bij de hand tijdens de bbq

Alles bij de hand tijdens de bbq
Er zijn mensen die het hele jaar door buiten vlees staan te grillen. Maar voor de meeste mensen is de zomer het moment om de bbq af te stoffen. En praktisch als wij zijn, hebben wij graag alles bij de hand tijdens de bbq. Wij halen vier handigheidjes voor je uit de keukenlade: de bordenhouder, kruidenrek, foliesnijder en messenblok. Deze vier accessoires zijn namelijk ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen. Je hebt ze dus steeds binnen handbereik binnen én buiten.

Bordenhouder

Een hele stapel borden tegelijk naar het terras brengen zonder brokken te maken? Kinderspel dankzij de bordenhouder voorzien van 2 stevige handgrepen waarmee je met het grootste gemak tot 12 borden tegelijk verplaatst. De bordenhouder is ook een praktische manier om borden veilig op te bergen. En om de vaatwasmachine snel leeg te maken: schone borden erin en alles in één beweging wegbergen. Dankzij de traploos verstelbare diameter passen zowel kleine dessertborden als grote borden met een diameter vanaf 18 cm tot 32 cm in deze handige bordenhouder. 

Kruidenrek

Ook de kruidenhouder is zo’n handig accessoire dat van pas komt bij het barbecueën. Kruiden nodig om een bereiding op smaak te brengen? Je neemt de houder met kruiden uit de keukenlade mee naar buiten en hebt meteen al je favoriete kruiden binnen handbereik. Interessant is dat de etiketten goed leesbaar blijven door de schuine positie van de kruidenpotjes.

Alles bij de hand tijdens de bbq

Messenblok

Dankzij het messenblok heb je alles bij de hand om vlees, vis of groenten aan de barbecue te versnijden. In deze houder, die perfect in de besteklade past, zitten tot 9 grote of kleine messen netjes en veilig op hun plaats.

Alles bij de hand tijdens de bbq

Foliesnijder

Aluminiumfolie nodig voor een bereiding en papillotte? Of vershoudfolie om voedingswaren af te dekken? De foliesnijder met compartimenten voor aluminium- en vershoudfolie komt als geroepen. Met het speciale snijmechanisme snij je aluminiumfolie af zonder kreuken of scheuren. Dankzij de speciale staaf rolt de vershoudfolie perfect af zonder aaneenklitten.

Alles bij de hand tijdens de bbq