Keukens

Een praktische keuken dankzij een basis aan lade-indelingen

Een praktische keuken dankzij een basis aan lade-indelingen
Een keuken is pas een droomkeuken als deze ook praktisch is. Dankzij praktische lade-indelingen krijgt alles een vaste plaats, waardoor opruimen intuïtief wordt en je orde creëert in de chaos. In het kiezen van een nieuwe keuken moet je tal van moeilijke knopen doorhakken. Voor welke stijl ga je? Welke kleuren en materialen zijn gepast? Welke toestellen kunnen niet ontbreken? Je bent het maken van keuzes snel zat.

Toch kan je de voordelen van lade-indelingen niet over het hoofd zien. Zij zorgen ervoor dat er orde wordt gebracht in de winkelkarren vol materiaal die opgeborgen moeten worden in je toekomstige keuken. Neem afscheid van rammelende lades en de zoektocht naar je keukenspullen dankzij gestructureerde onderverdelingen voor je lades. Zelfs de kleinste zaken als een flessenopener verdienen een eigen vaste plaats in de keuken, zodat je je niet suf hoeft te zoeken als je ze nodig hebt.

Maak kennis met basispakketten van Orgalux

Omdat we het jou zo gemakkelijk mogelijk willen maken, bieden we keukenbouwers basispakketten met praktische ladeverdelers aan. Het enige wat je moet doen is bij je keukenbouwer een basispakket van Orgalux vragen als aanvulling op je keuken. Deze pakketten bevatten de absolute basis aan indelingen volledig op maat van lades van het merk Blum, die jouw keuken tot een praktisch geheel omtoveren, zonder zelf alles te moeten uitzoeken.

Bij het kiezen van jouw keuken kies je simpelweg een pakket dat jou het handigst lijkt en is je keuken meteen uitgerust met handige lade-indelingen en keukenhelpers. Het grote voordeel voor zowel jou als je keukenbouwer? Het is supersimpel. Er is dus geen enkele reden om de praktische details van de keuken over het hoofd te zien. Je keukenbouwer hoeft maar één productcode te bestellen, waarna alle essentials in één doos geleverd worden, inclusief handige installatiegids.

In ieder basispakket zit een bestekindeling en een indeling voor werkbestek, en zijn aan te vullen met enkele handige keukenhelpers zoals een handige messenhouder, foliesnijder en een kruidenhouder voor al je smaakmakers.

Bestekindeling

Berg je messen, vorken en lepels een ordelijke thuis in onze stijlvolle bestekindeling met softtouch afwerking.

Een praktische keuken dankzij een basis aan lade-indelingen

Werkbestekindeling

Geef je kookgerei de juiste plaats dankzij de ruime compartimenten van de werkbestekindeling. Dankzij de verplaatsbare verdeelstukken pas je de indeling aan aan de inhoud in plaats van andersom.

Messenhouder

Ga voor een minimalistische look door je messenblok op het aanrecht te vervangen door een discrete en veilige messenhouder in de lade, met plaats voor 9 messen van verschillende afmetingen.

Foliesnijder

Deze handige keukenhelper ondersteunt je bij het vlot en veilig gebruiken van aluminium- en vershoudfolie. Zo heb je steeds een recht stuk folie om al je restjes te bewaren.

Een praktische keuken dankzij een basis aan lade-indelingen

Kruidenhouder in vakverdeling

Berg je favoriete smaakmakers op in handige kruidenhouders, voor de hoge of lage lade. In deze indeling worden je kruiden schuin opgeborgen, zodat je plaats bespaart én alle labels vlot leesbaar zijn!

Veel kookplezier!

Ook interessant