Praktische lade-indeling voor de badkamer

14 november 2016 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Praktische lade-indeling voor de badkamer
Steeds meer keukens worden voorzien van lades in plaats van kastjes. Logisch, want in een lade heb je veel meer zicht op de inhoud. En wat in de keuken goed werkt, geldt ook voor de badkamer. Daarom zien we steeds meer badkamermeubels voorzien van lades. Nu kan ook in een lade de chaos toeslaan als de indeling niet goed is. Wanneer je een grote lade gebruikt om, zonder systeem, al je spullen in op te bergen, wordt het snel een rommeltje.

Grote spullen, zoals handdoeken, leveren niet zozeer het probleem, maar wel de kleine producten. En kleine producten zijn er legio in de badkamer: flacons, tubes, zeepjes en wat te denken van make-up artikelen? Een goed lade-indeling voor de badkamer daarom onontbeerlijk.

Orgalux lade-indeling voor de badkamer

De lade-indelingen van Orgalux lenen zich perfect tot gebruik in de badkamer. Zeer praktisch ook, want de lade-indelingen voor de badkamer zijn zeer eenvoudig te reinigen. Afgelopen dus met de rommelige lades met make-up, flacons, handdoeken door elkaar. Vanaf nu creëer je organisatie en rust in jouw badkamer.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo