Interieur

XTRA STRAK - Krachtig design is rode draad op Woonestetika

Op zaterdag 29, zondag 30, maandag 31 oktober & dinsdag 1, vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november 2011 verandert de Limburghal van Genk weer in een stijloase voor het interieur. Twee lekker lange weekends om inspiratie op te doen, te kijken en ontdekken, te shoppen en rond te neuzen…
Op het middenplein van de beurs wordt een heel specifieke stroming in de verf gezet: XTRA STRAK. Een ode aan puur en minimalistisch design voor de inrichting van woning of kantoor.

Woonestetika - Dé perfecte basis voor 1001 woonideeën

Naar jaarlijkse traditie is de beurs hét trefpunt voor de laatste woontrends en leukste interieurideeën. Een stijlvolle mix van rijke traditionals en het meest moderne design. Met talent van eigen bodem en namen met internationale allure. Actuele en inspirerende trends voor meubelen, decoratie, verlichting, verwarming, multimedia, bad- , bed- & woontextiel, kunst en zoveel meer. Kortom, écht alles voor een smaakvolle inrichting van leefruimte, slaapkamer, keuken, badkamer, kantoor…



Nacht van Woonestetika

Wie geen tijd heeft voor een bezoekje overdag, kan extra lang sfeer proeven en relax genieten van deze gezellige woonbeurs tijdens de Nacht van Woonestetika. Op zaterdag 29 oktober voert een gezellige ambiance de boventoon met extraatjes als sfeervolle livemuziek, standjes met culinaire lekkernijen en natuurlijk het persoonlijke contact met de talloze exposanten.

XTRA STRAK – krachtig lijnenspel

In de ruim 30 jaar dat Woonestetika wordt georganiseerd, heeft de look & feel van het interieur heel wat stijlveranderingen gekend. Deze editie wordt een nieuw concept en een gelijknamig boek over interieurdesign in een extra strak pak gelanceerd: XTRA STRAK. Het middenplein van de beurs wordt gevuld door exposanten die trouw zweren aan de tijdloze quote ‘less in more’. Stuk voor stuk gaat het om Limburgse ondernemingen die een strakke vormgeving nastreven gaande van vintage, modern, hedendaags tot futuristisch. Ze blinken weergaloos uit in hun core business: creaties met een krachtige belijning. Van vloer, keuken, badkamer, meubilair, maatwerk of metaaldesign tot verlichting… Creaties van kamerbreed tot huizenhoog. XTRA STRAK is een aanrader voor meerwaardezoekers en de liefhebbers van een strak gestyled interieur.

Wooninfobeurs GAOZ

Het eerste weekend wordt Woonestetika ook nog eens versterkt door een informatieve regionale woonbeurs GAOZ. GAOZ staat voor de gemeenten Genk, As, Opglabbeek en Zutendaal. In de feestzaal vind je een antwoord op al je vragen over wonen, bouwen, verbouwen en kopen: premies, subsidies en fiscale voordelen bij (duurzame) investeringen, energiebesparingen bij (ver)bouwprojecten, vergunningen, kwaliteitsvol levenslang wonen, rechten en plichten van (ver)huurder, inbraakbeveiliging, … Geen inwoner van GAOZ? Geen punt, iedereen is welkom.



Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’11
Wanneer: zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november 2011
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk
Openingstijden:
za 29/10 13-23 uur vanaf 19 uur Nacht van Woonestetika
zo 30/10 13-19 uur
ma 31/10 13-19 uur
Di 1/11 13-19 uur
Vr 4/11 15-21 uur
Za 5/11 13-19 uur
Zo 6/11 13-19 uur
Gesloten op woensdag 2 en donderdag 3 november

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)