Muurbekleding

Witte verf met een plus

Witte verf met een plus
Meer dan de helft van alle muurverf die in België wordt verkocht, is wit. Logisch ook, want wit is stijlvol, tijdloos en elegant. Wit past in elke kamer en bij elke stijl. Het merkaanbod is dan ook bijzonder groot. Daar komen nog eens heel wat prijsverschillen en soorten verf bij. Kortom, je ziet als consument vaak het bos door de bomen niet meer. Levis gaat met jou op zoek naar de witte verf die het best bij jou past!

In het ruime aanbod aan witte verf merk je heel wat prijs- en kwaliteitsverschillen. Goedkope verf bevat doorgaans minder bindmiddel en bovendien is dat bindmiddel vaak van minder goede kwaliteit. Goedkope verven verliezen bijgevolg sneller hun heldere witte kleur en laten zich niet goed afwassen. De hoeveelheid bindmiddel en de kwaliteit ervan zijn immers bepalend voor de dichtheid van de verffilm en hoe dichter die film en dus hoe minder poriën, hoe beter je verf kan afwassen en hoe beter ze bestand is tegen slijtage. Als je meteen kiest voor sterke, kwaliteitsvolle verf van Levis, hoef je je daarover geen zorgen te maken. Bovendien bieden de nieuwe White+ verven van Levis een extra voordeel en er is voor ieder wat wils!

Levis - Muurverf Extra White+ en RAL 9010 White+
Muurverf Extra White+ en Muurverf RAL 9010 White+ van Levis.

Stralend witte muur met Extra White+

De Extra White+ van Levis is, zoals de naam het al zegt, extra wit. Deze verf bevat dubbel zo veel wit pigment als een standaard witte verf. Door de extra heldere kleur ziet je kamer er optisch veel groter en ruimer uit. Daglicht wordt hier letterlijk in de verf gezet. Extra White+ is bovendien geurarm, goed afwasbaar en schrobbestendig. Ze is gemakkelijk aan te brengen zonder spatten of aanzetten en heeft een goede dekkracht voor een stralend wit eindresultaat.

De nummer één van de witte verven

RAL 9010 of Zuiver Wit is dé meest gevraagde kleur in België. Tot nu toe was deze populaire witte kleur enkel beschikbaar op de mengmachine, maar daar komt nu verandering in. RAL 9010 White+ van Levis is een kant-en-klare muurverf die perfect past bij je witte ramen of radiatoren die standaard vaak in RAL 9010 geleverd worden. Net als de Extra White+ is ook de RAL 9010 White+ schrobbestendig, gemakkelijk afwasbaar en geurarm.

Levis - Muurverf Leliewit
Leliewit

Vijftig tinten wit

Wit is onpersoonlijk, hoor je vaak. Maar dat klopt niet. Welke meubels je kiest en hoe je een kamer aankleedt: dat geeft karakter. Een goede, stralende witte muur kan je interieur helemaal doen opleven. Wit is puur en eindeloos te combineren met kleuren, prints of een opvallend interieur. Witte muren maken van je kamer een rustgevende, heldere omgeving.

Ben je toch wat bang van zuiver witte kamers en verkies je wit met een tikje kleur, dan heeft Levis ook een oplossing voor jou: de Levis Ambiance collectie. In deze collectie zitten verschillende tinten wit. Afhankelijk van de kamer of de hoeveelheid natuurlijk licht kan je kiezen voor een koelere of warmere tint. Deze verfcollectie is allesbehalve saai. Van gewoon wit tot Marmerwit, Schelpwit of Leliewit: voor elke kamer en voor elke stijl is er iets te vinden.

Levis - Muurverf Soda, Linnen en Schelpwit
Soda, Linnen en Schelpwit

Ook interessant