Muurbekleding

Nieuwe Levis Ambiance testers: getest en goedgekleurd

Nieuwe Levis Ambiance testers: getest en goedgekleurd
De verfafdeling in de doe-het-zelfzaak kan er best intimiderend uitzien. Hoe maak je in hemelsnaam een keuze tussen de honderden kleurvariaties? Levis begrijpt dat dit geen eenvoudige beslissing is, en helpt je graag op weg naar de juiste kleur voor je muren met de Levis Ambiance Colour Testers: kleine objecten die een wereld van verschil maken! Deze mini-verfrolletjes helpen je de juiste kleur te kiezen.

Sla jij ook aan het verven omdat je je huidige muren niet meer mooi vindt? Je bent niet de enige: 70% van alle verfklussen vinden namelijk plaats om esthetische redenen. Je verft met andere woorden omdat je niet tevreden meer bent over de huidige look van je muren. Maar het is net die zoektocht naar de juiste kleuren die niet zo eenvoudig blijkt te zijn: 41% van de consumenten is onzeker bij het kiezen van de kleur en 30% vindt het moeilijk om een kleur te visualiseren op de muur.

Weg twijfels!

Levis maakt komaf met keuzestress en lanceert de Ambiance Colour Testers: deze mini-verfrolletjes helpen je de juiste kleur te kiezen. Hoe gaat het in zijn werk? Breng met de tester 1 à 2 lagen verf aan op een stukje muur of op een reep karton. Laat vervolgens goed drogen en bekijk de kleur op verschillende tijdstippen van de dag, bij dag- en bij kunstlicht. Zo zie je hoe de kleur er écht zal uitzien en vallen die laatste twijfels weg.

Binnenkijken bij Eva Mouton. Kleur op de muur: Lollipop
Binnenkijken bij Eva Mouton. Kleur op de muur: Lollipop

Binnenkijken bij ...

Nog hulp nodig bij het visualiseren van bepaalde kleuren? Kijk binnen bij actrice Joy Anna Thielemans, blogster Eliza De Waele (Ergenstussenin), ontwerpster Ellen Kegels (LN Knits), blogster Elise Dubuisson (Des Filles à Retordre) en illustratrice Eva Mouton en laat je inspireren!


Ook interessant