Trend in 2017: Natuur in huis 2.0

22 februari 2017 Bron: King George
Trend in 2017: Natuur in huis 2.0
Mosgroen, zacht lavendel en blauwgrijs: het zijn maar enkele kleuren uit de Levis Ambiance Trend Collection 2017 die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. De collectie speelt in op het feit dat we opnieuw toenadering zoeken tot de aarde. En dat doen we onder meer door kalmerende, voedende kleuren in huis te halen.

Anno 2017 proberen we de drukte steeds vaker te ontvluchten. We gaan ‘digitaal detoxen’ en zoeken onze toevlucht tot de pure natuur. Maar omdat niet iedereen een bos om de hoek heeft, moeten we alternatieven bedenken. Je leven afstemmen op de natuur kan ook door je muren in natuurlijke kleuren te verven bijvoorbeeld. Groentinten als Peacock, Mindful Mint en Gecko Green staan tegenover zachte blauwgrijsnuances als Clouded Blue en Denim Drift in het nieuwe trendpalet van Levis. Door die kleuren te combineren met échte natuurelementen als planten haal je de buitenwereld in huis.

Levis Ambiance Trend Collection 2017

Natuur en spiritualiteit

Zowel in de mode- als in de designwereld zien we een hernieuwde belangstelling voor romantiek. We voelen een groeiende behoefte aan wezenlijk contact met de wereld om ons heen. Aan de ene kant worden we ons bewuster van onze impact op de planeet, aan de andere kant willen we meer inspirerende elementen in onze eigen leefruimtes verwerken. We zoeken weer toenadering tot de aarde en de natuur, tot het spirituele toe.

Mindful wonen

Het palet van de Levis Ambiance Trend Collection 2017 bevat kleuren die we terugzien in de designwereld: natuurlijke, aardse groentinten die tegenover spirituele kleuren als lila en paars staan. Samen zorgen ze voor een voedende, kalmerende omgeving. We gaan meer mindful wonen en halen de wereld in huis.

Levis Ambiance Trend Collection 2017

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo