Muurbekleding

Kleur van het Jaar 2017 is Denim Drift

Kleur van het Jaar 2017 is Denim Drift
Het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, heeft Denim Drift tot Kleur van het Jaar 2017 verkozen. Daarmee stoot de zachte, blauwgrijze kleur het felle Ochre Gold van 2016 van de troon. Denim Drift werd zorgvuldig geselecteerd en sluit perfect aan bij de tijdsgeest. Het doel van de veelzijdige kleur? Het alledaagse heruitvinden.

Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht

Kleur van het Jaar 2017 is Denim DriftHet leven in een nieuw licht bekijken: daar wil Levis je in 2017 toe overtuigen. Het overkoepelende thema voor het komende jaar doet je met vernieuwde blik naar de simpele dingen in het leven kijken. Het belang van échte en authentieke ervaringen primeren, alledaagse elementen heersen. “De wereld verandert, dus kijken we met een frisse blik naar het leven van alledag”, vertelt Isabelle De Ganck, Colour Manager bij Levis. “Onze familie, vrienden, werk, de natuur en nieuwe ervaringen opdoen zijn belangrijker dan ooit.” Daarom maakt het opvallende Ochre Gold plaats voor het zachte, gemoedelijke Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht.

Blauw domineert in 2017

Denim Drift, een kleur die we overal zullen terugzien, is een prachtige, tijdloze en veelzijdige blauwgrijze tint die zich aan elke omgeving aanpast. Het blauw neemt de sfeer van het moment over én past bij elke levens- en interieurstijl. Voor Heleen van Gent, aan het hoofd bij AkzoNobels Global Aesthetic Center, representeert de kleur de huidige tijdsgeest: “Blauw zal de interieuragenda van 2017 domineren. Denim Drift sluit daar mooi bij aan en doet tegelijk je muren op een fantastische manier opleven.”

Kleur van het Jaar 2017 is Denim Drift

Denim Drift (kleurcode S0.10.50) is vanaf 15 september verkrijgbaar in alle Levis-producten voor de mengmachine.

Ook interessant