Steenstrippen zijn weer helemaal in als wandbekleding

27 maart 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Steenstrippen zijn weer helemaal in als wandbekleding
Een ruimte wordt vaak mooi, rustig en in balans als er ťťn grote eyecatcher is. Waarom niet er voor kiezen om een hele wand er uit te laten springen. Steenstrippen zijn weer helemaal in als wandbekleding! De baksteen look uit de jaren í70 heeft plaatsgemaakt voor een moderne natuursteen look. Daarmee geef je op een snelle en makkelijke manier een prachtig effect aan de wand.

Steenstrips in elke ruimte

Er zijn vele manieren om steenstrippen op een decoratieve manier toe te passen. Schitterend achter de televisie of om de openhaard, maar ook op een enkele losse wand. De steenstrippen creŽren een diepte en een ritme op de muur met een natuurlijk effect. Geweldig in de woonkamer (zeker met spots op de muur gericht) en origineel in de badkamer. En de keuken krijgt ook een unieke look met een stenen achterwand.

Steenstrippen zijn weer helemaal in als wandbekleding

In elke stijl

Steenstrippen zijn goed te combineren met zowel een klassieke als een moderne inrichting. De robuuste uitstraling van steenstrippen sluiten perfect aan bij de industriŽle trend van nu. En juist het natuurlijke en de kleur maken deze wandbekleding ook heel goed passend bij een landelijke inrichting.

Steenstrippen zijn weer helemaal in als wandbekleding

In vele kleuren leverbaar

Je kunt kiezen voor steenstrippen met voegen en zonder voegen. Bovendien zijn er heel veel kleuren leverbaar van licht zand tot donkerantraciet. Met weinig kleurnuance voor een harmonieuze wand en met meer contrast voor een meer spannende uitstraling.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo