Keukens

Tips voor een geweldig keuken interieur!

Tips voor een geweldig keuken interieur!
Als je van plan bent een nieuwe keuken te installeren is het belangrijk dat je een beetje rekening houdt met wat nou eigenlijk de trends, de do’s en de dont’s zijn. Hopelijk kunnen wij je zo een handje helpen!

Steigerhout!

Steigerhout is niet meer weg te denken uit het huidige woonbeeld, het materiaal met die kenmerkende industriële look is immens populair geworden de afgelopen jaren. We schreven eerder een artikel over steigerhouten meubelen maar ook in de keuken kan steigerhout worden toegepast. Met steigerhout in de keuken kun je haast niet de fout in gaan! Wat dacht je bijvoorbeeld van die leuke steigerhouten kistjes in de afbeelding hierboven? Andere leuke opties zijn steigerhouten kastjes, een steigerhouten eettafel of een steigerhouten vloer!

Tips voor een geweldig keuken interieur!

Een muur met fotobehang

Weinig dingen zijn zo sfeervol als een muur met fotobehang. Op deze manier kun je jouw keuken echt helemaal omtoveren tot de ideale omgeving! Een prachtig uitzicht over Los Angeles? Een schitterend panorama van een berglandschap? Foto’s van de kinderen? Met fotobehang kun je werkelijk alle kanten op!

Sfeervolle maar functionele verlichting

Als er iets niet mag ontbreken bij een stijlvolle keuken, is het wel de juiste verlichting. Het is belangrijk dat in een keuken zowel sfeervolle als functionele verlichting wordt gebruikt. Je hebt immers duidelijk licht nodig om fatsoenlijk te kunnen koken. Daarnaast is het natuurlijk ook niet onbelangrijk dat er een beetje sfeer aanwezig is in je keuken. Als je een wat rauwere, stoere woonstijl wilt nastreven kun je uiteraard kiezen voor industriele lampen. Zo is jouw keuken interieur in een klap een stuk sfeervoller!

Tips voor een geweldig keuken interieur!

Koperen potten en pannen

Koper is weer helemaal terug van weggeweest, ook in de keuken is het tegenwoordig erg trendy. Dat heeft te maken met de mooie rustieke sfeer die het met zich meebrengt en omdat het een zeer aangename en makkelijk te combineren kleur is. Koken in stijl doe je met een mooi stel koperen pannen!

Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven wat betreft de keuken! Nog een laatste tip; blijf dicht bij jezelf! Natuurlijk is het leuk om de trends te volgen maar als je je er niet goed bij voelt moet je vooral je eigen intuïtie volgen en lekker doen wat jij vindt dat jouw keuken nodig heeft. Veel succes!

Ook interessant