Keukens

Belgen beschouwen keuken steeds vaker als echte leefruimte

Belgen beschouwen keuken steeds vaker als echte leefruimte
Onze samenleving is de voorbije twintig jaar flink veranderd, en dat geldt ook voor de gewoonten van de Belgen. De keuken is niet langer een sobere ruimte waar moeder de vrouw in de potten staat te roeren, maar een gezellige plek waar het hele gezin verzamelt rond de ontbijttafel, vrienden op de koffie komen en romantische dinertjes plaatsvinden. Kortom, de moderne keuken is uitgegroeid tot de belangrijkste leefruimte van het gezin. En omdat onze levensstijl samengaat met unieke wensen en behoeften, is die ruimte voor iedereen anders. We zoeken immers allemaal de keuken van onze dromen, die perfect bij ons past.

2018 staat in het teken van desing, stevigheid en ergonomie

Van design tot greeploos, hightech, rustiek, modern of trendy: de hedendaagse modellen bieden voor ieder wat wils. Materialen als massief hout, corian, graniet en dekton bieden heel wat mogelijkheden en kunnen eindeloos worden gecombineerd. Wat de inrichting betreft, gaat de aandacht vooral naar verlichte kasten en lijsten, identieke kleuren voor de binnen- en buitenkant en stofwerende voegen om de keuken moeiteloos proper te houden. Sfeerverlichting maakt het plaatje dan weer compleet – mooi én handig!

krefel - Belgen beschouwen keuken steeds vaker als echte leefruimte

Een unieke keuken op maat

De aankoop van een keuken is een ingrijpende beslissing. De mogelijkheden zijn eindeloos en meer dan ooit is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. De architecten van Krëfel Keukens worden dan ook opgeleid aan de Krëfel Keukens Academy, waar ze kennismaken met de technische kneepjes van de ingerichte keuken.

Ook de fabrikanten van Krëfel Keukens hebben echter elk hun specialiteit. We gaan er immers prat op elke keukendroom waar te maken, en dus bieden we zowat alle denkbare modellen en materialen aan. Massief hout, laminaat, ...? Bij Krëfel Keukens kan het allemaal. Omdat we geen exclusiviteitscontracten hebben met onze fabrikanten, zijn we niet gebonden aan bepaalde ontwerpen, stijlen of werkbladen. Zo kunnen we elke keuken helemaal op maat maken – precies volgens jouw wensen.

De keuken van je dromen op alle vlakken – daar gaan we voor, en dat is een unieke benadering. Krëfel, het moederbedrijf van Krëfel Keukens, telt liefst 75 winkels met huishoudelektro, waaronder 40 winkels met een showroom voor ingerichte keukens. Al meer dan 200.000 Belgische gezinnen realiseerden hun keukendroom dankzij de uitmuntende kwaliteit van Krëfel Keukens.

krefel - Belgen beschouwen keuken steeds vaker als echte leefruimte

Promoties in het kader van Batibouw

De speciale Batibouw-promoties zijn ook geldig in de showrooms van Krëfel Keukens. Reken minstens twee uur voor een uitgebreide rondleiding met een van onze adviseurs. De experts van Krëfel Keukens komen vervolgens je keuken opmeten, en zijn ook aanwezig bij de levering en de plaatsing. Het is niet altijd eenvoudig om een ingerichte keuken te installeren, en dus begeleiden onze experts je met plezier van het eerste advies tot de laatste schroef!