Keukens

Welke keukenapparaten kies je?

Welke keukenapparaten kies je?
Wanneer je je oriënteert op nieuwe keukenapparatuur kom je voor veel keuzes te staan. Welke keukenapparaten kies je? Ga je wel of niet overstappen van gas naar inductie? Wil je een oven of een stoomoven of ga je voor de combi? En wat kun je daar dan allemaal mee? Allemaal vragen waar je op een hele makkelijke en vooral leuke manier antwoord op kunt krijgen. Hoe? Door een kookdemonstratie bij te wonen. In België zijn verschillende fabrikanten die dergelijke demonstraties aanbieden. In dit artikel bespreken we de demonstraties bij het Nederlandse Inspiratiehuis 20|20.

Gratis kookdemonstraties

Om te bepalen welke apparatuur het beste bij je past, kun je deelnemen aan een kookdemonstratie. Tijdens zo’n demonstratie krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is met de verschillende producten. Zo worden al je vragen beantwoord en ontvang je leuke en inspirerende tips. Na afloop van de demonstratie schuif je natuurlijk lekker aan om het resultaat te proeven!

Demonstraties bij Inspiratiehuis 20|20

Binnen Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp huizen diverse merken keukenapparatuur: Neff, Bosch, Gaggenau en Siemens. Al deze merken geven kookdemonstraties met een professionele kok om uitleg te geven over het gebruik en de mogelijkheden van de apparaten. Deze demonstraties zijn gratis bij te wonen. Het enige dat je wel moet doen is even een plekje reserveren. Per demonstratie is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zodat iedereen goed kan zien wat de kok doet.