Vijf keuken- en huishoudapparaten van de nieuwe generatie

9 maart 2017 Bron: huishoudapparaten - Logic-Immo
Vijf keuken- en huishoudapparaten van de nieuwe generatie
Sommige mensen hechten totaal geen belang aan technologische nieuwigheden, anderen willen altijd de laatste nieuwste snufjes. Maar soms halen de evoluties ons in en sluipen geruisloos ons leven binnen. Sommige uitvindingen zijn zo geniaal dat je er gewoon niet omheen kan. Wij hebben de laatste nieuwe snufjes van de keuken- en huishoudapparatuur voor jou op een rijtje gezet, zodat je je keuken helemaal technologieproof kunt maken!

SmartyPans, je nieuwe beste vriend

Twijfel je tussen een inductieplaat of een vitrokeramische plaat? Waarom moeilijk doen als makkelijk ook kan? Met deze intelligente pan is bakken en braden een fluitje van een cent. De SmartyPans heeft gewichts- en temperatuursensoren. Hij brengt je vanachter de kookpannen via een app meteen in verbinding met chefs en gezondheidsspecialisten die je bijstaan met hun adviezen. Bovendien geeft de app je bij elk voedingsmiddel stap voor stap instructies over de bereidingswijze.

Moderne compostbak

Wanneer ontwikkelaars nieuwe elektrische huishoudapparaten ontwerpen, kijken ze vaak niet alleen naar innovatie maar ook naar ecologie. De Whirpool Zera Food Recycler is de ideale oplossing om je huishoudelijke afvalberg te beperken en om te toveren tot meststof. De bak kan ongeveer voedingsafval van een week van een gemiddeld huishouden verwerken (schatting van 3,5 kg gebaseerd op het dagelijkse verbruik van een Amerikaans gezin).

Huishoudapparaat van de nieuwe generatie: inductieoven Countertop

'Countertop', de revolutionaire oven van Panasonic, combineert inductie met infraroodwarmte met als resultaat overheerlijke schotels in slechts enkele minuten. Grillen, koken, braden, verwarmen, het kan allemaal.

De perfecte verbinding

Advies aan alle theeliefhebbers: dankzij de app 4tea leer je hoe je moet nippen van elke theesoort en ervaar je bij elk kopje het opperste genot! Een blokje dat in verbinding staat met de app geeft per voorbereidingsfase heel nauwkeurig aan hoe lang de thee moet trekken om precies zo sterk te zijn als jij wilt.

Gedaan met de vraag “En wat eten we vanavond?”

We bevinden ons nog altijd in de digitale wereld... De Samsung Family Hub 2.0 is absoluut het meest intelligente huishoudtoestel van de jongste generatie op het vlak van koelkasten. Hij heeft digitale functies, een systeem om je voedingswaren te ordenen en hij biedt flexibiliteit voor alle gezinsleden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo