Keukens

Batibouw 2017: TwoInOne-inductiekookplaat met afzuigsysteem

Batibouw 2017: TwoInOne-inductiekookplaat met afzuigsysteem
Miele presenteert tijdens Batibouw 2017 een nieuwe TwoInOne-inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Een efficiënte dampkap, die uw keuken een minimalistische  look geeft en die op het eerste zicht zelfs onzichtbaar is, daar slaagt Miele met de TwoInOne perfect in. De dampkap is volledig geïntegreerd in het 80 cm brede inductiekookoppervlak en wordt geflankeerd door twee variabele PowerFlex zones. Je ziet enkel het rooster, alle technische componenten zitten discreet verborgen in de kast onder de kookplaat. En dankzij Con@ctivity 2.0 past de dampkap tijdens het koken automatisch het luchtvermogen aan. Ideaal dus voor een open keuken waar “smart” design een hoofdrol speelt!

De TwoInOne zal verkrijgbaar zijn in een versie met kader in roestvrij staal en één zonder kader.Beschikbaar vanaf juni 2017. 
Aanbevolen verkoopprijs: 2999 euro.

TwoInOne-inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Naast de voorstellingen van al deze nieuwe producten kan u op Batibouw bij Miele trouwens ook terecht voor enkele boeiende live demonstraties: u ondervindt zelf hoe heerlijk gemakkelijk koken is met behulp van het TwoInOne-inductiekookvlak, het kookvlak met TempControl, de DGM combi-stoomoven met microgolf of de vacuümlade om uw bereidingen vacuüm te trekken.