Nieuwe inductiekookplaat maakt dampkap overbodig

5 oktober 2016 Bron: HomeComfort
Nieuwe inductiekookplaat maakt dampkap overbodig
Met de nieuwe KŁppersbusch inductiekookplaat is geen extra dampkap nodig. Deze is namelijk geÔntegreerd. Dat is de KMI 8.500.0 uit de Premium+ range van KŁppersbusch. Vet en dampen worden direct in de kookplaat afgezogen. Hierdoor is een extra afzuigkap boven de kookplaat overbodig, en is inbouwen onder een raam eenvoudig te realiseren.

Kookplaat en afzuigkap worden op de kookplaat KMI 8500.0 gescheiden door een eenvoudig bedienbaar controlepaneel. Het uitneembare metalen vetfilter garandeert een snelle reiniging in de vaatwasser. De afzuigunit van deze kookplaat wordt in de plint van de keuken gemonteerd waardoor het geluidsniveau sterk wordt teruggebracht. Hierdoor ontstaat een perfecte afzuiging met een laag geluidsniveau op de kookplaat.

De installatie van het KMI 8500.0 is zeer eenvoudig: een apparaat, een uitsparing in het werkblad, geen extra aansluiting - meer is er niet nodig. De Flex-air module kan onzichtbaar en ruimtebesparend geÔntegreerd worden in de plint onder de keuken. Deze set bestaat uit flexibele componenten en een krachtige afzuigunit.

De KMI 8500.0 is via een geselecteerd dealernetwerk te koop. Verkoopadviesprijs: Ä 2.995,-- incl. BTW.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo