Win 1 van de 200 (ver)bouw-goodiebags!

  BE   8 oktober 2015 Bron: Bouw & Wonen
Staan er grote (of kleine) bouw- of verbouwplannen op je agenda? Dan hebben we leuk nieuws voor jou…! We geven jou (en 199 andere gelukkigen) namelijk een duwtje in de rug, en wel met zo’n 200 rijkelijk gevulde goodiebags… Hoe, wat, waar en wanneer vindt deze leuke wedstrijd plaats? Lees snel verder en je ontdekt alles wat je moet weten om ook zo’n toffe goodiebag in de wacht te slepen.

Wanneer meespelen?

Zie je het wel zitten om één van de 200 goodiebags bij je thuis te ontvangen? Dan heb je 6 weken de kans om er eentje te winnen. Van 31 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 geven Bouw & Wonen, Het Portaal en bis, dé bouwbeurs elke week 25 goodiebags weg. Tijdens de week van bis loopt dat aantal zelfs op tot 50 per week!

Hoe deelnemen?

Like de Facebookpagina’s van Bouw & Wonen, Het Portaal en bis, dé bouwbeurs. Vervolledig het formulier met jouw persoonlijke gegevens, en wacht ongeduldig tot jouw naam verschijnt in het lijstje van gelukkige winnaars…! Dat is alles wat je moet doen om een goed gevulde goodiebag te winnen.

Gewonnen?

Dan heb je een zakje vol toffe, handige gadgets en kortingsbonnen gewonnen. Proficiat! Met de inhoud van de goodiebag heb je alvast een stap voor op je bouw- of verbouwplannen, en zal de inrichting van je huis of tuin ook net iets vlotter verlopen… Maar eerst… deelnemen natuurlijk!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo