Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   16 september 2019 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 16 september is er eerst nog nog kans op opklaringen in het zuiden van het land. Later wordt het op de meeste plaatsen zwaarbewolkt. In de loop van de dag verwachten we soms wat lichte regen vanaf het noorden van het land. Over het zuidelijk deel van het land blijft het waarschijnlijk droog tot het einde van de dag. De maxima liggen tussen 18 graden in het noorden en 23 graden in het uiterste zuiden. De wind waait eerst zwak uit west tot zuidwest en later zwak of matig uit west tot noordwest en tegen de avond uit noord.

Vannacht blijft het eerst zwaarbewolkt met nog kans op wat plaatselijke neerslag. Later in de nacht wordt het droog met enkele opklaringen vanaf het noorden. De minima liggen tussen 7 graden in de Ardennen en 12 graden aan zee. De wind is zwak, en aan zee matig uit het noorden.

Dinsdag is het droog met opklaringen en wolkenvelden. De maxima schommelen tussen 14 en 19 graden bij een zwakke tot matige noorden- tot noordwestenwind.

Woensdag blijft het droog. Het is meestal gedeeltelijk bewolkt. De maxima schommelen rond 16 of 17 graden in het centrum van het land. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost.

Donderdag afwisselend zonnige perioden en enkele wolkenvelden. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 13 en 19 graden. Zwakke tot matige wind uit noord tot noordoost.

Vrijdag, na het optrekken van de lokale nevel of mistbanken, blijft het droog en is het zonnig. De maxima schommelen rond 20 graden in het centrum van het land.

Zaterdag verloopt nazomers met veel zon en maxima tot 24 graden. Zondag is het eerst nog zonnig. In de loop van de dag neemt de bewolking toe. Zondagnacht is er kans op neerslag. Warm met maxima tot 27 graden.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo