Tuin

Wat zijn de voordelen van het gebruik van tuingaas op rol?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van tuingaas op rol?
Tuingaas op rol heeft een veelzijdige toepassing en past nagenoeg in elk type tuin. We vroegen marktleider Betafence de voordelen even voor te stellen.

Onderhoudsarme, duurzame omheiningen voor uw eigendom.

Een Pantanet of Fortinet tuindraad op rol is een geplastificeerd gelast gaas. Dit zorgt voor een minimaal te onderhouden, slijtvast en duurzame omheining, zelfs als uw eigendom zich in een corrosieve omgeving bevindt.

Bescherm uw huisdieren

Betafence - Wat zijn de voordelen van het gebruik van tuingaas op rol?
Fortinet Protect tuingaas op rol is een ideale omheining om huisdieren te beschermen, terwijl ze de vrijheid hebben om zich in alle veiligheid door de tuin te bewegen. Snel en eenvoudig te installeren, met een minimum aan materiaal, kunt u in een weekend een veilige zone creëren voor uw huisdieren. Uiteraard kunnen de Betafence installatievideo's een grote hulp zijn.

Budgetvriendelijke afrasteringsoplossing

De Betafence Pantanet en Fortinet afrasteringen zijn de complete afrasteringssystemen met een breed assortiment rolhoogtes, palen en een breed gamma draai- en schuifpoorten, voor een volledige omheining van uw eigendom.

Beveilig uw eigendom en behoud uw uitzicht

Met een esthetisch en discreet ontwerp zal Pantanet tuingaas op rol uw eigendom beveiligen zonder het zicht te belemmeren.

Maak gebruik van een Pantanet omheining om uw eigendom af te bakenen en te voorkomen dat kleine dieren of ongewenste bezoekers uw eigendom kunnen binnendringen.

Betafence - Wat zijn de voordelen van het gebruik van tuingaas op rol?

Betafence tuingaas op rol assortiment

Het Betafence tuingaas op rol assortiment is een totaalsysteem, bestaande uit een gelast, verzinkt en geplastificeerd gaas op rol en bijhorende palen.

Beschikbare tuingazen op rol:
Fortinet Protect: bescherm huisdieren en geef ze de vrijheid in alle veiligheid
Pantanet Family: beveiligt de eigendom en beschermt de gezinswoning
Pantanet Essential: bescherming van planten en bloemen
Pantanet Light: voor eenvoudige afbakening

Betafence - Wat zijn de voordelen van het gebruik van tuingaas op rol?
Indien u meer advies wenst over onze tuingazen op rol ; Betafence is de toonaangevende expert in omheiningen, met innovatieve producten en oplossingen op maat van uw behoeften. Klik hier voor meer info.

Ook interessant