Badkamers

Wastafel uit kwarts maakt de badkamer compleet

Wastafel uit kwarts maakt de badkamer compleet
De Silestone by Arte badkamercollectie bevat tal van wastafels in verschillende ontwerpen. Enkel, dubbel, rechthoekig of met een radius in de hoeken, voor elke stijl is er een model. Gemaakt van natuurlijk kwarts, wat de wastafels niet alleen mooi maakt, maar ook veel praktische eigenschappen met zich meebrengt.

Vlekkeloze wastafels
Grote voordelen van een wastafel, werkblad, (douche)wand of vloer in dit hoogwaardige materiaal is dat vlekken en krassen er geen vat op krijgen, wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak. Bovendien is Silestone by Arte het enige kwartsoppervlak ter wereld met een antibacteriële technologie. De bacteriostatische eigenschappen van Silestone®, het resultaat van hypermoderne zilvertechnologie, zorgen voor een uiterst hygiënisch oppervlak, ideaal dus voor de badkamer waar hygiëne zo belangrijk is.

Collectie
In totaal bestaat de lijn uit drie series: Serie Wastafel Zuil, serie Wastafel Vrijhangend en serie Wastafel Meubel. Ieder met een eigen stijl en design. De collectie sluit perfect aan bij andere producten vervaardigd uit Silestone zoals vloeren, muurbekleding, badbekleding en douchebakken. De badkamer collectie biedt consumenten, ontwerpers en architecten alle vrijheid om aantrekkelijke en kleurrijke ruimtes te creëren.