Badkamers

Apple shape verovert de badkamer

Dankzij de nieuwe generatie smartphones, tablets en laptops is iedereen ondertussen bewust of onbewust vertrouwd met het zogenaamde ‘Apple shape’-design: stijlvol afgelijnde producten die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Maar ook in de badkamer worden vloeiend en modern vormgegeven meubelen, wastafels, douchebakken en kranen steeds populairder. Rijzende ster op de Belgische badkamermarkt X²O neemt daarbij het voortouw en pakt op Batibouw uit met enkele stijlvolle blikvangers.

Door de producten van hippe technologiebedrijven zoals Apple is design in het dagelijkse leven een stuk belangrijker geworden. Ook op de badkamermarkt wordt deze trend doorgetrokken. X²O is daarbij een duidelijke voortrekker.

iBadkamer
Bij de badkamermeubelen zijn het vooral de collecties met afgeronde hoeken van het merk Balmani – zoals Zazou curvato in hoogglansafwerking en DaVinci curvato in eikfineer – die uitblinken door hun design. Binnen het assortiment douchebakken valt dan weer het sobere ontwerp in composietmarmer of 100 % graniet van het Soul-model op. Ook in het assortiment kraanwerk vind je bijpassende producten met de ‘Apple shape’ vormgeving. Zo is er de douchekop Ultra uit het à la carte assortiment van Blaufoss. Die laat toe om zelf een regendouche met inbouwkraan samen te stellen door een douchekop, kraan en handdouche te kiezen en af te werken met inbouwjets naar keuze.

Wat de recente lichting technologische gadgets ons geleerd heeft, is dat tijdloos design en gebruiksvriendelijkheid perfect hand in hand kunnen gaan. Bij X²O willen we dat gevoel ook uitstralen met onze nieuwste reeks badkamerproducten.

X²O op Batibouw: paleis 7, standnr 7-401

Ook interessant