Waarom nu al BENOveren?

  BE   13 april 2017 Bron: Marquiz
Waarom nu al BENOveren?
Renovatieplannen? Doe het dan meteen goed en ĹBENOveerĺ in plaats van gewoon te renoveren. BENOveren past perfect bij de ambitie om energiezuinig en efficiŰnt te moderniseren. Door slim en doordacht te werk te gaan, verlaagt je energiefactuur, verhoogt je wooncomfort, krijgt je woning meer waarde en bewijs je ook het milieu een grote dienst. Lees er in dit artikel alles over.

Waarom nu al BENOveren?


BENOveren in plaats van gewoon te renoveren, biedt niets dan voordelen:

1. Een lagere energiefactuur. Door te BENOveren gaat er veel minder warmte en elektriciteit verloren en daalt je verbruik zienderogen.

2. Meer wooncomfort. Door te BENOveren maak je komaf met tocht, met koude in de winter en oververhitting in de zomer.

3. Een mooier huis. BENOveren, daĺs in de eerste plaats de bouwschil isoleren. Maar het geeft je meteen ook de kans om werk te maken van een nieuwe gevel- of dakbekleding, stijlvol buitenschrijnwerk ů als je aan de buitenkant isoleert of van een mooiere binnenafwerking van dak en muren als je aan de binnenkant isoleert.

4. Een financiŰle meerwaarde. BENOveren levert niet alleen een forse besparing op, de waarde van je woning stijgt ook. Interessant als je je geBENOveerde woning wil verkopen of verhurenů

5. Goed voor het klimaat. Slecht ge´soleerde woningen of woningen die niet goed luchtdicht zijn gemaakt, stoten onnoemelijk veel CO2-uit. Een grote boosdoener voor het milieu en het klimaat. Door te BENOveren draag jij je verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat je ecologische voetafdruk afneemt.

6. Klaar voor je oude dag. BENOveren is renoveren met het oog op de toekomst. Samen met je BENOvatie kan je ook het gebruiksgemak, de veiligheid en de toegankelijkheid van je woning bevorderen, zodat je jarenlang van je BENOvatie kunt genieten.

7. Een gezonder binnenklimaat. Een BENOvatie kan vormt de ideale gelegenheid om ook je ventilatie aan te pakken en ervoor te zorgen dat je luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert.

8. Minder onderhoud. Als je woning nog niet geBENOveerd is, ken je het wel: steeds weer die kleine of grote herstellingen of onderhoudswerken. Door te BENOveren hoef je hiervoor niet meer om de haverklap vakmensen in te schakelen.

9. Het is perfect haalbaar. BENOveren is geen onhaalbare kaart. Zelfs niet als je woning stokoud is. Maar ook niet als je al eens renoveerde. Op www.mijnBENovatie.be wordt perfect uitgelegd, stap per stap, hoe je een ideaal BENOvatietraject volgt.

10. De overheid betaalt mee. Om ons sneller aan het BENOveren te krijgen, geeft de Vlaams overheid tal van premies voor wie BENOveert. Ook goedkope energieleningen geven je een duwtje in de rug.

Aan de slag met mijnBENOvatie.be!

Klaar om te BENOveren? De website www.mijnBENOvatie.be toont je aan de hand van 5 BENOvatiestappen hoe je je BENOvatie het best aanpakt.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo