WOW, het allereerste vinylgamma met op maat gedrukte motieven

10 juli 2018 Bron: Beauflor
WOW, het allereerste vinylgamma met op maat gedrukte motieven
Beauflor drukt nog maar eens zijn stempel op de vinylsector. Dankzij een revolutionaire digitale druktechniek biedt de specialist van vloerbekleding een alternatief aan voor de repetitieve what you see is what you get decors. WOW (World of wonders) is een natuurlijk geheel dat de visuele ervaring nog meer versterkt door in reliŽf geprinte details. Met WOW geeft Beauflor iedereen de vrijheid om eigen motieven Ďop maatí te laten drukken. De kwaliteit en de afwerking van de bestaande vinylcollecties blijft hierbij behouden.

Beauflor is al meer dan 14 jaar de specialist in vloerbekleding en zet alle kennis en knowhow in om kwalitatief hoogstaande, betrouwbare, betaalbare en milieuvriendelijke producten te maken. Het Belgische bedrijf vindt de rollen vinyl opnieuw uit en maakt van 2018 zo een schakeljaar in de eigen geschiedenis. Geen eindeloze en kunstmatig ogende repetitieve motieven meer! Het merk heeft een digitaal drukproces op poten gezet dat plaatjesachtige en reliŽfvormige motieven produceert en zo een uniek decor illustreert. En de revolutie stopt niet, Beauflor is immers het enigste merk ter wereld dat 3D-effecten toevoegt aan de digitale prints, wat een verbazend realistisch resultaat oplevert.

wow, Het allereerste vinylgamma met op maat gedrukte motieven

Gewoon... WOW !

De nieuwe mogelijkheden binnen de interieursector lijken geen grenzen te hebben, zowel in woningen als in handelspanden. Beauflor springt op de digitale kar en ontwikkelde het programma WOW: een team van designers dat samen met de klanten decors op maat creŽert, aangepast aan ieder project. Vloerbekleding maakt meer dan ooit deel uit van de expressie van ieders individuele levensstijl waarbij voorwerpen, meubels, lampen en ander decoratie-elementen de puzzelstukjes vormen van een coherent en harmonieus geheel.

De voordelen van een vinyl vloer

Wie kiest voor WOW, kan kiezen tussen twee technische oplossingen die Beauflor voorstelt: Absolute (gericht op commerciŽle projecten) of Infinity dat zich baseert op de Texbac technologie (gericht op residentiŽle projecten of semicontracten).

Texbac is een textielrug met verschillende voordelen.

 • Kan zonder lijm op oppervlakten tot 40 m≤ gelegd worden.
 • Flexibel en tegelijk bestendig waardoor ongelijkheden van de ondergrond weggewerkt kunnen worden.
 • Thermische isolatie en comfortabel om op te lopen, geeft een warm en zacht gevoel en is dus ideaal om op blote voeten rond te lopen.
 • Ideaal voor in een appartement en om geluidsgevoelige vloeren te bedekken. De zachtheid van de vinyl in combinatie met het textiel zorgt ervoor dat lawaai en storende geluiden beter geabsorbeerd worden.
 • Dankzij de kracht en de weerstand is Texbac ideaal om te gebruiken in ruimtes waar veel volk over de vloer komt.

wow, Het allereerste vinylgamma met op maat gedrukte motieven

Praktische informatie

 • Om een WOW-project te ontwikkelen, is het voldoende om het contactformulier in te vullen op www.beauflor.com
 • De productie- en leveringstermijn van een vinylrol op maat hangt af van de complexiteit van het gevraagde decor. De klant stuurt een idee / ontwerp door naar het designbureau voor een haalbaarheidsstudie. De duur van het volledige validatie- en productieproces varieert tussen 6 en 8 weken.
 • Prijs volgens offerte


Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo