Badkamers

Voor elke bijzondere badkamersituatie een KermiEXTRA doucheoplossing op maat

Voor elke bijzondere badkamersituatie een KermiEXTRA doucheoplossing op maat
Bij KERMI vind je doucheschermen in verschillende stijlen en prijsklassen. Maar in sommige badkamerruimtes past een douchescherm met standaardafmetingen niet. Dergelijke situaties vragen om een speciale oplossing.

Zoek je een douchescherm voor een bijzondere badkamersituatie, dan ben je bij het KERMIEXTRA programma aan het juiste adres. Want naast originele profiel- en beslagkleuren, unieke glasdecors en decors in spiegelglas, omvat het KERMIEXTRA programma ook op maat gemaakte doucheoplossingen.

Vind je doucheoplossing op maat met behulp van het Kermiextra programma

Speciale oplossingen op maat

Bevindt je badkamer zich onder een hellend dak? Of zijn er andere elementen in de badkamerindeling waarmee je rekening dient te houden bij de keuze van een doucheopstelling? In bepaalde omstandigheden zijn de opties beperkt. De plaatsing van een standaard douchescherm is immers niet overal mogelijk. Zulke badkamersituaties vereisen een oplossing op maat.

Hetzelfde geldt voor badkamerruimtes met een ongebruikelijke oppervlakte. Of je nu een buitengewoon grote badkamerruimte hebt die je optimaal wil benutten of net een beperkte ruimte ter beschikking, in beide gevallen heb je nood aan een doucheoplossing die afwijkt van de standaardafmetingen.

Als het uitgebreide standaardassortiment van KERMI geen pasklaar antwoord heeft op jouw specifieke douchevraag, dan biedt het speciale programma van KERMIEXTRA uitkomst. Hier vind je uiteenlopende mogelijkheden voor bijzondere badkamersituaties, zoals een verkorte wand, een schuine zijde aangepast aan de gewenste hellingshoek of een speciale uitsnijding in de glaswand.

Bij op maat gemaakte inbouwoplossingen is het cruciaal dat de maten correct opgenomen en doorgegeven worden. Om er zeker van te zijn dat de opmeting correct wordt uitgevoerd, kan je vertrouwen op de expertise van onze techniekers. Omdat we altijd naar de best mogelijke oplossing streven, wordt de haalbaarheid van iedere doucheoplossing op maat gecontroleerd voor de productie van start gaat.

Tijdelijke promotie

Bij Egeda weten we dat een correcte opmeting een voorwaarde voor geslaagd maatwerk is. Daarom hebben we besloten om onze tijdelijke promotie te verlengen: als je tot en met 30 juni 2023 een doucheoplossing op maat bestelt, komt één van onze ervaren techniekers bij je langs voor een gratis maatopname. Daarbovenop geniet je van 10% korting op de montage. Deze actie geldt ook voor de Nica-reeks met of zonder muurprofiel.

Vind je doucheoplossing op maat met behulp van het Kermiextra programma

Ook interessant