Tuin

Volop genieten in je tuin met EasyBlue van Primagaz

Volop genieten in je tuin met EasyBlue van Primagaz
Is het tijd om je tuin en terras weer op te frissen? Dan zijn EasyBlue PLUS 6kg en EasyBlue XL 9,5kg van Primagaz de geschikte tools om je terras en tuin weer onkruidvrij te maken en nadien de BBQ aan te steken. Deze lichte gasflessen met biopropaan zijn bijzonder handig in gebruik en ook nog eens goed voor het milieu.

De meest handige en milieuvriendelijke gasfles

EasyBlue-gasflessen bevatten 100% biopropaan en zijn in 2 formaten te verkrijgen: EasyBlue PLUS (6kg) bevat 6 kg biopropaan en de EasyBlue XL (9,5kg). Biopropaan wordt vervaardigd uit biomassa en is een hernieuwbare energie die dezelfde prestaties biedt als gewoon propaan. Biopropaan stoot echter veel minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen, tot wel 80% minder.

Naast duurzaam zijn de EasyBlue PLUS en EasyBlue XL ook bijzonder handig te hanteren. Geproduceerd uit lichtgewicht staal zijn ze zo licht zijn als kunststof gasflessen, maar dan wel met de unieke veiligheidseigenschappen van staal. En met de ergonomische handgreep til je ze zo op. Met EasyBlue ga je dus duurzaam en vlot aan het werk in je tuin!

Onkruid heb je zo verwijderd

Heeft onkruid de voorbije tijd vrij spel gekregen in je tuin maar twijfel je of je wel aan de slag zou gaan met pesticiden? Gelijk heb je. Maak gebruik van een duurzame werkwijze. Thermische onkruidbestrijding met (bio)propaangas is een milieuvriendelijk alternatief. Een snelle, doeltreffende en duurzame manier om je tuin en terras onkruidvrij te maken. Je behoeft enkel een onkruidbrander en een gasfles. De EasyBlue-gasfles van Primagaz is eenvoudig aan te sluiten op de slang van je onkruidbrander. Je kan er meteen mee aan het werk. Plantenborders, je terras, je tuin maar ook je moestuin heb je in een mum van tijd onkruidvrij.

En nu een BBQ

Nu de tuin en het terras weer opgefrist zijn, is het tijd voor een heerlijke BBQ. Kies voor je gemak met een gasbarbecue en de EasyBlue-gasfles. Deze gasfles is eenvoudig aan te sluiten, met een kwartiertje ben je aan het grillen. Bovendien heb je 100% controle over de snelheid waarmee je je gerechten klaarmaakt. Immers je kan met een gasbarbecue de temperaturen makkelijk verhogen, verlagen en constant houden. Een gasbarbecue en de EasyBlue dat is de perfecte combi om in een mum van tijd te genieten van de heerlijkste barbecue gerechten. Bovendien, wil je wanneer de avond killer wordt graag nog wat langer buiten genieten op je terras? Dan is een terrasverwarmer met propaangas de ideale manier om de kilte te breken. EasyBlue-gasflessen dat is goedkoop, doeltreffend en duurzaam verwarmen!

Volop genieten in je tuin met EasyBlue van Primagaz

Heb propaangas nodig voor andere zaken?

Primagaz biedt een uitgebreid assortiment zodat er voor elke behoefte altijd een gepaste gasfles voorhanden is. Twijfel je welke gasfles aan te schaffen voor jouw toestel? Maak dan even gebruik van onze gasflessenconfigurator en kom snel te weten welke gasfles geschikt is. Of doorloop het volledige assortiment.
Heb je je gasfles gekozen? Vind dan snel een verkooppunt met onze dealer locator.

Ook interessant