Vloerkleden brengen volop ambiance in de woonkamer

  BE   3 augustus 2018 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Vloerkleden brengen volop ambiance in de woonkamer
Bent u op zoek naar het gepaste vloerkleed voor uw woning? Daar zijn machtige adresjes voor met een riant assortiment. U vindt er smaakvolle vloerkleden voor elk interieur en eenieders smaak. Modern, landelijk, klassiek of industrieel, bij een professionele aanbieder vindt u ze allemaal. Kies voor ambiance en gezelligheid in de woning. Zet daar een lijntje ledlicht bij en het woonplezier kan niet op.

Kleur maakt het verschil

Met een vloerkleed creŽert u sfeer door bijvoorbeeld een rond vloerkleed of een sisal vloerkleed toe te voegen aan uw interieur. Verander de complete look van uw woonkamer door een vintage vloerkleed of een hoogpolig vloertapijt. Maar niet alleen de stijl van een tapijt kan veel doen voor het interieur, ook de kleur van een karpet maakt het verschil. Een grijs vloerkleed zorgt voor een neutrale look en een blauw vloerkleed dan weer voor een contrasterend uitzicht.

Op maat kan ook

De echte aanbieder kijkt verder dan een standaard vloerkledenwinkel. Vloerkleden in standaard afmetingen zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om van vrijwel iedere kwaliteit een vloerkleed op maat te bestellen. Erg handig voor wanneer u bijvoorbeeld van plan bent een heel groot vloerkleed of vierkant vloerkleed te bestellen. Steek u licht op bij floorpassion.nl en u zult versteld staan van het aanbod.

Sfeer met ledlicht

Wanneer u verder kijkt dan de lampen in het rek van de supermarkt, maakt het helemaal niet uit dat de ouderwetse gloeilamp binnen de EU geen toekomst meer heeft en dat TL en halogeen maar beter wegblijven omwille van de milieubelasting. Ledlicht is het antwoord: van pretlicht tot functioneel licht. Mits goede sturing brengt u met ledlicht een magische sfeer in de woning. Een tip van jewelste: informeer bij Ledwereld.nl voor uw specifieke lichtoplossingen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo