De leukste spulletjes voor de woning

22 maart 2018 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
De leukste spulletjes voor de woning
Online shoppen wordt steeds populairder in BelgiŽ en Nederland. 50% van de Belgen neemt de virtuele shoppingroute, In Nederland is dat 71%. Genieten we in echte winkels van korting, dan doen online winkels net hetzelfde. Wie dit voorjaar zijn woning wil inrichten mag zeker de online shopkortingen niet ontlopen. Die zijn op zijn minst even interessant als die van het klassieke winkelgebeuren. Kijken en kopen met een druk op de knop. Spiegel, kapstok, lampenkap of vloerkleed, u kan er niet naast kijken. Wees slim en geniet van de voordelige online aanbiedingen.

Een paar keer per jaar vind je een bol.com kortingscode. Zoín code geeft vaak korting op producten in een bepaalde categorie. Zo hebben we al meerdere keren een bol.com kortingscode gehad voor leuke woonaccessoires. Bij aankoop van lichtbakken, karpetten, vloerkleden, geniet u algauw een flinke korting. Het online winkelen zit vandaag sterk in de lift en maakt dat we langer binnenblijven en meer tijd besteden aan ontspanning. Daardoor komt het woongebeuren meer in de picture en zijn kortingen meer dan welkom. Ook de snelheid van betaling en verzending, nemen met rasse schreden toe. Of we het willen of niet, deze trend valt nauwelijks te stoppen omwille van het heerlijke gemak. In de almaar druk wordende stad is shoppen meer en meer een karwij. Dat we daarbovenop nog beloond worden met allerhande shopkortingen, onder meer op leuke woonaccessoires, komt als een godsgeschenk op ons af.

Goeie kortingen trekken de aandacht omdat ze de consument een gunst toekennen. Wie vandaag huurt of koopt kan een goeie korting gebruiken om de huur- of koopwoning gezellig aan te kleden.

Hoe werkt Shopkorting?

Log in met je Shopkorting account
Zoek via het zoekveld op de homepage naar de webshop waar je een aankoop wilt doen
Klik op de button "Shop met korting". Klik daarna op de button 'Naar webshop met korting' in de pop-up
Plaats vervolgens je bestelling bij de webshop zoals je bent gewend zonder tussentijds een andere pagina te bezoeken
Binnen 48 uur word je exclusieve korting in je account bijgeschreven


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo