Interieur

Inrichten met beperkt budget, zo doe je het!

Inrichten met beperkt budget, zo doe je het!
Geld besparen, iedereen krijgt ermee te maken. De een knoopt de eindjes net aan elkaar en de ander bespaart om maandelijks net iets meer over te houden. Wat je reden ook is, besparen hoort er nu eenmaal bij! Hier krijg je dan ook hulp om goedkoop je kamers (opnieuw) in te richten.

Hier volgen verschillende bespaartips hoe jij geld kan besparen. Laat ons weten welke tips jij al geprobeerd hebt en hoeveel jij hiermee bespaard hebt! Want wie wil nu geen geld besparen?

1. Tweedehands meubilair

Niet iedereen is een fan van tweedehands meubels, het wordt nog wel eens als vies of oud gezien. Het wordt echter steeds normaler en interessanter, tegenwoordig hebben veel mensen minstens één of enkele tweedehands meubels in huis staan. Deze meubels zijn dan natuurlijk ook een stuk voordeliger dan wanneer je dezelfde spullen in de winkel zou kopen. Dit is de eerste stap naar een voordelige kamerinrichting. Een kleine hoekbank vind je online tweedehands bijvoorbeeld al voor slechts €20. Hier zou je in de winkel zeker een paar honderd euro voor neer moeten leggen. Makkelijker besparen kan bijna niet. Het enige nadeel van het tweedehands kopen is dat je geen garantie hebt op je aankoop. Als de bank kapot zou gaan, is het jouw probleem!

Inrichten met beperkt budget, zo doe je het!

2. Outlet online

De outlet, iedereen kent het wel. Winkels die producten verkopen voor een prijs die bijna onmogelijk is. Er is voor alles wel een outlet, van merkkleding tot meubilair. Vaak zijn hier goede kwaliteit meubels te koop voor een relatief lage prijs. Dit gaat dan vaak om spullen die bijvoorbeeld van de collectie van vorig jaar zijn, maar dat maakt toch niets uit?

Ga op zoek naar de deals en vind de spullen die je echt nodig hebt voor een goede prijs. Let op: bij sommige outlets is het zo dat je bij een grote aankoop korting krijgt, bijvoorbeeld als je meerdere meubels in één keer koopt. Dus vraag hier bijvoorbeeld eens naar wanneer je een bezoekje brengt aan een meubeloutlet. Extra korting missen is zonde! Vooral als de korting gewoon voor het grijpen ligt.

3. Wees creatief

Je zou kunnen denken: wat heeft creativiteit nu met besparen te maken? Eigenlijk kan een creatieve geest je al een heel eind op weg helpen naar een voordelige inrichting. De een ziet een houten pallet, de ander ziet een unieke bijzettafel. De een ziet een oude badkuip de ander ziet een nieuwe tweezitter wanneer je een van de zijkanten eruit zaagt. Zo zie je maar, als je gedachten het toestaan kun je je creativiteit de vrije loop laten en een unieke kamer creëren met een klein budget. Want hoe moeilijk kan het nu werkelijk zijn iets nieuws te maken van materiaal dat je bezit of een oud product. Het kost misschien tijd, maar dan heb je ook iets!

4. Kortingscodes

Kortingscodes, je moet er af en toe even naar zoeken, maar toch kunnen ze je veel geld besparen. Wil je een kast of tafel aan gaan schaffen ga dan eens op zoek naar een kortingscode. Wie weet is er wel een kortingscode beschikbaar voor het product dat jij zoekt. Dat scheelt toch al snel veel geld. Een dief van onze eigen portemonnee zijn, dat wil niemand!

Ook interessant