Vloeren uitzoeken, kies de vloer die bij u past

4 mei 2015 Bron: Creon vloeren
Of u nu gaat verhuizen of gewoon toe bent aan nieuwe vloeren in uw woning, het uitkiezen van de juiste vloer kan een hele opgave zijn. Er zijn zoveel soorten vloeren en verschillende varianten dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Op het internet kunt u op uw gemak van achter de computer het ruime assortiment vloeren bekijken, wel zo prettig.

Houten vloeren hebben een authentieke en robuuste uitstraling. Er zijn verschillende kleuren en houtsoorten te verkrijgen variŽrend van white wash tot rustiek gerookt. Er is dus altijd wel een soort die past bij uw smaak en interieur. Houten vloeren zijn makkelijk in onderhoud, goed stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende. Als er toch vlekken of krassen op de vloer komen, dan kunt u deze eenvoudig bij werken met was of olie.

Vloeren uitzoeken, kies de vloer die bij u pastEen laminaatvloer lijkt natuurlijk op een houten vloer, maar is nog onderhoudsvriendelijker. Door het gebruik van kunststof is een laminaatvloer erg duurzaam en kan dan ook heel goed gebruikt worden in ruimtes waar veel wordt gelopen. Ook een laminaatvloer onderhoudt u makkelijk door te stofzuigen en te dweilen. En is er een deel beschadigd, dan kunt u dat deel van de vloer vervangen door een nieuwe lamel.

Wanneer u op zoek bent naar de juiste vloer voor badkamer of keuken, dan kan een PVC vloer uitkomst bieden. De vloer is volledig gemaakt van kunststof en daardoor uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Hoewel PVC vloeren van kunststof worden gemaakt, is het uiterlijk bijna niet te onderscheiden van hout. Net als bij houten en laminaat vloeren is ook hier stofzuigen en dweilen voldoende.

Bekijk diverse soorten vloeren bij creon-vloeren.be en bestel eenvoudig online uw nieuwe vloer. Doordat u online bestelt en zelf uw vloer legt met de uitgebreide bijgeleverde handleiding, kunnen de prijzen van deze kwaliteitsvloeren scherp gehouden worden. Een schitterende vloer voor een aangename prijs. En wilt u de vloeren eerst echt bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. U bent op afspraak van harte welkom in de showroom.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo