Meubelen

Vier tafels die in je huis moeten staan

Vier tafels die in je huis moeten staan
Je thuis is de plek waar je helemaal tot rust komt en waar je mooie herinneringen maakt. Waar kan je dit beter doen dan gezellig aan een mooie tafel. Hier kan je met geliefden samenkomen, lekkere diners, uitgebreide brunches en feestdagen vieren. Ook kan je de leukste tafels in je huis zetten als decoratie! Wij zetten vier verschillende type tafels voor je op een rij.

Tafels in je favoriete stijl

Tafels vullen een groot gedeelte van je huis. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in jouw stijl valt. Er zijn veel verschillende stijlen die in een interieur passen. De designs die goed matchen met andere stijlen zijn: modern, Scandinavisch en industrieel. In deze blog gaan we het voornamelijk over de industriële stijl hebben, aangezien deze ook kenmerken heeft van de overige twee.

Mooie tafels zijn het centrale hart van je huis. Hier zit je met je partner, gezin en vrienden uren te tafelen. Dan wil je wel dat je tafel een mooie weerspiegeling is van wat jij mooi vindt in een interieur. De tafel met een industrieel design bevat natuurlijke materialen en kleuren. Deze past goed met wat jij verder in je huis hebt staan.

Salontafel in industrieel design

Een salontafel is de kern van je woonkamer. Wanneer je gezellig tv kijkt en lekkere hapjes hebt gemaakt kan je deze op de salontafel neerzetten. Ook kan je decoraties hierop plaatsen en geeft het je huis nog meer sfeer. De robuuste industriële salontafel kenmerkt zich door een ijzeren onderstel die zwart gecoat is en een houten blad heeft.

Ga jij voor twee kleinere ronde salontafeltjes of voor een grote? Welke je ook kiest deze stijl staat altijd mooi met de overige meubels in je kamer. Maak de tafel compleet met leuke plantjes en decoraties om veel gezelligheid te creëren. Een salontafel is het item waarmee jij je zithoek nog meer sfeer geeft.

Je favoriete eetkamertafel in huis

Iedere dag eet je gezellig aan een eetkamertafel. Dan wil je wel dat je hier lekker aan kan zitten en voldoende ruimte hebt voor je favoriete gerechten. Ook wil je dat al je geliefden om de tafel passen. Hiervoor heb je een grote tafel nodig met een stevig tafelblad. Hier biedt de industriële stijl ook uitkomst.

Het tafelblad van een industrieel design is robuust en van echt hout. Hiermee kan deze tafel tegen een stootje. Je kan deze tafels vaak zelf samenstellen, waardoor je kan berekenen hoe groot jij je tafel wilt. Zo zorg jij ervoor dat je favoriete mensen aan je prachtige tafel eten. Benieuwd hoe een ronde eettafel in je huis past? Lees het hier.

Een bartafel in je huis

Naast een eetkamertafel kan je natuurlijk ook kiezen voor een bartafel. Dit is helemaal een trend van nu en kan je leuk combineren met industriële barkrukken. De bartafel is ook in veel verschillende stijlen te vinden. Zo heb je houten bartafels, ijzeren bartafels en bartafels met een combinatie van hout en metaal.

Een bartafel kan je ook leuk aankleden. Je vindt deze in verschillende vormen en formaten. Zo kan je met het hele gezin gezellig tafelen. Als je denkt dat een bartafel minder comfortabel is, dan kunnen wij je vertellen dat dit niet het geval is. De stoelen van de bartafels zijn net zo comfy als die van een lage tafel.

De leukste bijzettafels

Voor de plekjes in huis waar je ruimte over hebt, maar niet weet wat je hier neer moet zetten, dan is een bijzettafel een leuk meubel. Deze kleinere tafeltjes kan je letterlijk op iedere plek in het huis neerzetten. Ook door de industriële stijl matchen ze goed met andere interieur designs.

Daarnaast vind je onder dit type tafel een laptoptafel die je over je schoot kan schuiven wanneer je op de bank zit. Hier vind je ook weer die robuust houten details in combinatie met zwart. Je vindt de bijzettafel in een set van twee, drie of vier. Je kan ook een grotere bijzettafel vinden, deze zijn ook goed te combineren in je interieur.

Voor welke tafel ga jij?

Al deze tafels zijn geschikt om in je huis te plaatsen. Combineer ze in een ruimte voor een sfeervolle kamer. Naast de industriële stijl kan je ook kiezen om de tafels te combineren in andere designs. Dit staat altijd leuk bij elkaar! Op deze manier maak jij je huis nog gezelliger en vul je de lege plekken op.

Ook interessant