Meubelen

Luxe meubels met stijl koop je nu ook gewoon online

Luxe meubels met stijl koop je nu ook gewoon online
Meubels koop je niet voor een paar weken of maanden, daar wil je vele jaren plezier van hebben. Daarom is het belangrijk dat je bank, tafel, kast of stoelen helemaal naar je zin zijn. Dat geldt voor het uiterlijk, maar ook zeker voor de kwaliteit. Bij Solfelt weten ze wat kwaliteit is. Hier vind je meubels van de vooraanstaande merken Eichholtz, Dôme Deco en Silk-Ka. Ieder meubel, of het nu een bank, keukenstoel of spiegel is wordt met evenveel liefde en vakmanschap gemaakt. Je kunt erop vertrouwen dat de kwaliteit subliem is en dat je jaren later nog steeds geniet van je tijdloze meubels.

Ga voor mooie en tijdloze meubels

Als je meubels wilt kopen waar je een aantal jaren mee wilt doen, dan kies je natuurlijk voor tijdloos. Dan doe je geen impulsaankoop en laat je je niet leiden door de mode van dat moment. Je kiest meubels waarvan je vandaag al weet dat je ze over enkele jaren nog steeds mooi vindt. Zo’n assortiment vind je bij Solfelt. De meubels zijn van topkwaliteit en de ontwerpen zijn zodanig tijdloos dat je je interieur er jarenlang mee kunt inrichten. Breng een paar subtiele wijzigingen aan met accessoires en het ziet er gelijk weer heel anders uit.

Welke kleur mag jouw interieur verfraaien?

Als je gaat shoppen voor nieuwe meubels dan is het belangrijk om te weten welke kleur je aanspreekt. Als je weet welke kleur de bank of de Eichholtz fauteuils moeten worden, dan wordt het al een stukje makkelijker om de overige meubels hier op af te stemmen. Ga je voor rood, grijs, groen of blauw? Een combinatie van twee kleuren is ook een optie. Het is dan wel aan te raden om de showroom te bezoeken om de kleuren in het echt te zien en te beoordelen of ze inderdaad net zo goed bij elkaar passen als op de afbeeldingen op de website.

Advies voor een mooi interieur

Bij een bezoek aan de showroom van Solfelt in Noordwijkerhout staat een deskundige interieuradviseur voor je klaar om samen te bekijken welke meubels en kleuren het beste bij je passen. Als je helemaal tevreden bent over je aankopen wordt je bestelling in orde gemaakt. De levertijd hangt af van de fabrikant en het soort meubel waar je voor hebt gekozen. De aflevering gebeurt altijd in overleg. Je kunt dus ook prima komen shoppen als je verhuisplannen hebt en de meubels pas nodig hebt als je de sleutel van je nieuwe woning hebt.

Bestel je nieuwe meubels online en betaal de beste prijs

Als je een hekel hebt aan meubelshowrooms dan is shoppen bij Solfelt een uitkomst. Je kunt namelijk alle meubels uit het assortiment direct online bestellen. Je ziet bij het meubel van je keuze meteen wat de levertijd is. Zodra jouw meubels gereed zijn voor verzending wordt er contact met je opgenomen om een precieze datum met je af te spreken. Bij de aflevering worden meubels uitgepakt en gemonteerd op de plek waar jij ze wilt hebben. Je hoeft dus niet meer te slepen en te sjouwen en kunt er direct van genieten.

Ook interessant