Ventilatie

Verkwikkende verkoeling tijdens zomerhitte

Verkwikkende verkoeling tijdens zomerhitte
Met de Honeywell CS10XE aircooler haal je een frisse bries in huis deze zomer. Je vult het afneembare reservoir met koud water en de luchtkoeler blaast een verkwikkende, koele lucht door de kamer. Dit biedt meer verkoeling dan een standaard ventilator. De krachtige luchtkoeler heeft een modern ovaal design en is geschikt voor grotere ruimtes in huis of kantoor.

De Honeywell luchtkoeler CS10XE heeft een efficiënte honingraat-koelmembraan dat zorgt voor een optimale koeling en bevochtiging. Het Carbon Dust Filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes en geurtjes in de ruimte worden verwijderd. Je kunt de aircooler ook vanuit de luie stoel bedienen met de handige afstandsbediening. Je kiest een van de vier snelheidsstanden of de ventilatorstand wanneer je wat minder koude lucht wilt. Op het LED-display vind je alle informatie.

Honeywell CS10XE - Verkwikkende verkoeling tijdens zomerhitte

Krachtige 100 watt luchtkoeler

De krachtige luchtkoeler heeft een vermogen van 100 watt. Dat maakt hem perfect voor je woonkamer, studeerkamer, slaapkamer en kantoor. Hij is verrijdbaar en desgewenst kun je hem bij droog weer ook buiten neerzetten, op je terras of in de zithoek. De ventilator is voorzien van een extra groot waterreservoir van 10 liter waardoor je hem niet vaak hoeft bij te vullen. Je kunt ook ice packs of ijsblokjes toevoegen voor extra verkoeling.

Informatie

De Honeywell CS10XE Aircooler is verkrijgbaar bij de elektronicaspeciaalzaak of via webshops. Consumentenadviesprijs € 189.

Ook interessant