Verhuizen

Verhuizen, een makkie met de meubeltaxi

Verhuizen, een makkie met de meubeltaxi
De meubeltaxi
Bij verhuizing maakt slechts 10% van de Nederlanders gebruik van een verhuisbedrijf. 90 % steekt zelf de handen uit de mouwen om kosten te besparen. De meubeltaxi is uit goedkoper hout gesneden dan een traditionele verhuizer omdat ze inspeelt op uw directe behoeften. U heeft een antieke kast gekocht en die wilt u onbeschadigd op zijn plek in huis? De meubeltaxi biest soelaas. Een nieuw fenomeen!

De taxi is ons genoegzaam bekend. U belt en ze staat voor u deur. Bagage wordt aangenomen en in de kofferbak geschikt. Service alom! De meubeltaxi werkt net zo, al gaat het meestal niet om een paar koffertjes dan wel om meubels en toebehoren. De chauffeur heet sjouwfeur, hij verleent de diensten die het verhuizen lichter en aangenamer maakt. Belt u een meubeltaxi dan krijgt u verhuisdekens, spanbanden, meubelrollers, steekwagen en de onafscheidelijke vakkundige sjouwfeur. Hij helpt met het efficiënt laden van de meubeltaxi en het netjes vast zetten van uw boedel met verhuisdekens en spanbanden. Een trap? Geen nood want daar is de sjouwfeur.

Meer dan een busje huren

Een busje huren voor een verhuis hebben we allemaal al eens gedaan. Altijd een hele opgave om het busje te halen en terug te brengen. Slimme jongens hebben vandaag een veel vriendelijker concept bedacht. Gewoon bellen en de meubeltaxi schuift in een mum van tijd voor uw deur. Geen gedoe met halen en brengen, geen gedoe om het rijgedrag van de bus onder de knie te krijgen. Dat is goed gezien.

Ploeg verhuizers

Een complete verhuisservice met een ploeg verhuizers kan ook. U heeft er geen omkijken naar want het gaat om geoefende professionelen. De formule slaat heel sterk aan wat niet verwonderlijk is gelet op de krakende prijzen en het hoge servicegehalte. Hoe dat komt? Organisatie is de helft van het werk. Wie zich goed organiseert haalt efficiëntie in huis zodat er geen kostbare tijd en krachten verloren gaan. Verhuisbedrijven van dit kaliber zitten vandaag behoorlijk in de lift. Daarmee is een sterke nichemarkt geboren die mikt op flexibiliteit en service tot in de hoogste graad. De prijzen tuimelen vanzelf naar beneden…en dat is goed voor iedereen.

Ook interessant