Buitenschrijnwerk

Velux introduceert een nieuwe generatie platdakvensters met glazen afwerking

Velux introduceert een nieuwe generatie platdakvensters met glazen afwerking
Vandaag kondigt Velux de vernieuwing en uitbreiding aan van haar assortiment platdakvensters: een nieuwe generatie innovatieve en zeer efficiënte vensters met een minimalistisch naadloos design.

Al 80 jaar helpt de Velux Groep om daglicht en frisse lucht via dakvensters in woningen te brengen over de hele wereld. Inspelend op de veranderende behoeften van huiseigenaren, lanceert Velux nu een platdakvenster met vlak glas en een gebogen glas met een modern design. Deze unieke en innovatieve vensters bieden een onbelemmerd zicht op de hemel en zorgen voor nog meer natuurlijk licht: een bewonderenswaardig middelpunt in elke moderne woning.

Platdakvensters met een uniek nieuw ontwerp

Het unieke, naadloze ontwerp van deze nieuwe platdakvensters, waarvoor een patent is aangevraagd, laat 52% meer daglicht in huis binnen dan de vorige generatie. Bovendien won het nieuwe vensterontwerp met vlak glas dit jaar de prestigieuze RedDot Design Award in de categorie Productontwerp. Verduisterende of temperende zonneschermen kunnen discreet in de structuur van de basiseenheid geplaatst worden, tussen de onderste ruit en het buitenste glas waardoor ze geen afbreuk doen aan het design. Bovendien zorgt dit er ook voor dat ze geen belemmering vormen voor het daglicht of het zicht op de hemel wanneer zij niet worden gebruikt.

"Onze nieuwe platdakvensters zijn ontworpen om mensen alles te geven wat ze zo graag in hun huis hebben: comfort, energie-efficiëntie, maximaal daglicht en frisse lucht. Met meer natuurlijk licht, verbeterd binnencomfort en een harmonieus ontwerp, kunnen huiseigenaren meer van het buitenleven in hun huis halen," zegt Anna Palner Kloch, Product Manager bij Velux.


Nieuwe generatie Velux platdakvensters met glazen afwerking

Belangrijkste voordelen voor huiseigenaren

Perfect voor zowel renovatie van platte daken als nieuwbouwprojecten. Platdakvensters zijn een verstandige investering voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een moderne afwerking van hun huis. De verborgen vleugel en het minimale frame geven de vensters een moderne look wanneer ze geïnstalleerd zijn. Het gebogen glas biedt ook een onbelemmerd uitzicht en zorgt voor een vlotte afstroming van regenwater door het unieke CurveTech-ontwerp.

De nieuwe generatie Velux-platdakvensters biedt uitstekende energieprestaties en een optimale thermische isolatie dankzij de EPS ThermoTechnologyTM isolatie en de lage positionering van de beglazing. Ze zijn compatibel met Velux ACTIVE with NETATMO en Velux App Control voor smart home integratie en moeiteloze bediening. Het ontwerp zorgt ook voor een uitstekende geluidsreductie, waardoor een gezonder en rustiger binnenklimaat ontstaat.

Deze platdakvensters zijn niet alleen ongelooflijk aantrekkelijk, ze hebben ook belangrijke veiligheidskenmerken. Het binnenste gelaagde glas is bestand tegen grote inbraakpogingen en het buitenste glas is versterkt met een coating, waardoor het dakvenster zelfs bestand is tegen de meest barre weersomstandigheden.

Nieuwe generatie Velux platdakvensters met glazen afwerking

Belangrijkste voordelen voor installateurs

Dit venster, waarvoor een patent is aangevraagd, wordt geleverd met 10 jaar garantie, wat een bewijs is van de stevige kwaliteit. Bovendien is het ook zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen door installateurs. Bestellingen leveren punten op in de Velux Club getrouwheidsprogramma waarbij Velux een vertrouwde partner is bij elke stap. Het ontwerp tovert een glimlach op het gezicht van de klant en houdt de installateur tevreden met geoptimaliseerde installatiekenmerken zoals:

  • Moerinvoering voor veilig en probleemloos hijsen met de kraan naar het dak
  • Voorgeboorde gaten en torx-formaat voor alle schroeven om tijd te besparen
  • Draadloze accessoires op zonne-energie
  • Een reeds geïnstalleerde geïntegreerde motor, wandtoetsenbord en regensensor
  • Bijpassende voorgefabriceerde gevelbekleding voor een hoogwaardige interieurafwerking zonder dat u moeite hoeft te doen.

Het interieurcomfort en de gemoedsrust die van elk Velux-platdakvenster wordt verwacht, maken van deze nieuwe generatie producten een uitdaging voor de markt en openen de weg voor de toekomst van platdakvensters.

Nieuwe generatie Velux platdakvensters met glazen afwerking

Ook interessant