Buitenschrijnwerk

Velux introduceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

Velux introduceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster
Wist u dat we gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Vandaag is een optimaal en comfortabel binnenklimaat dan ook meer dan ooit van belang. Daarom blijft VELUX innoveren in de markt van hellende dakvensters en brengt nu, na de lancering van een eerste versie vorig jaar, een volledig nieuw alles-in-één-gamma om de leefruimtes onder het dak te optimaliseren: een unieke oplossing op de Europese markt. Meer daglicht en een betere zichtbaarheid naar buiten, dat is de belofte van de nieuwe 2-in-1 en 3-in-1-serie.

Een veelbelovende nieuwe oplossing

Dit nieuwe gamma, trouw aan het kenmerkend VELUX-design, heeft nog dunnere profielen waardoor er niet enkel een panoramisch zicht op de buitenwereld geeft, maar er ook meer daglicht naar binnen schijnt. Zo is er overdag geen kunstmatige verlichting meer nodig.

Het nieuwe assortiment van VELUX is verkrijgbaar in drie modellen en in maar liefst tien verschillende maten en twee verschillende beglazingen, zodat het perfecte dakraam voor elke smaak en elk interieur binnen handbereik is.

  • Symmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen met identieke afmetingen, waarvan er één van de twee handmatig geopend kan worden door.

  • Asymmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen van verschillende afmetingen. Het kleinste raam kan handmatig geopend worden.

  • 3-in-1-model: dit model bestaat uit drie identieke ramen. De ramen aan de buitenkant kunnen handmatig opengedraaid worden.

De goede prijs-kwaliteitverhouding is bovendien ook één van de voordelen van deze nieuwe oplossing. Dit alles-in-één-assortiment kost namelijk 10 tot 30% minder dan wanneer elk dakvenster element afzonderlijk aangekocht zou worden.

Velux introduceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

Personalisatie met VELUX-accessoires

Het nieuwe serie is compatibel met alle interieuraccessoires van het merk, zodat iedereen deze 3-in-1 en 2-in-1 dakvensters kan aanpassen aan zijn eigen smaak en behoeften.

Om van een optimaal binnenklimaat te genieten, is het bovendien ook mogelijk om deze innovatie uit te rusten met de buitenzonweringen op zonne-energie van VELUX.

Velux introduceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

Ook installateurs genieten mee van de voordelen

De nieuwe modellen bieden ook voor de installateurs verschillende voordelen. Dankzij de unieke profielen zijn de nieuwe ramen net zo eenvoudig en snel te installeren als een standaardraam. Met het VELUX hijsgereedschap (ZZZ 237) kunnen installateurs het raam met behulp van een kraan zelfs in één handeling op het dak plaatsen.

Velux introduceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

Ook interessant