Nieuwbouw

Vandersanden Group schenkt gratis gevel op Batibouw

Tijdens Batibouw 2012 kunnen bouwers en verbouwers een gratis gevel winnen op de stand van Vandersanden Group. Hiervoor moeten ze het gewicht raden van de steen die op de stand getoond wordt. De deelnemer die het dichtst bij het exacte gewicht zit, krijgt zijn gevelstenen gratis. De actie loopt vanaf 1 maart t/m 18 maart en geldt op alle gevelstenen (incl. ZERO). De bekendmaking van de winnaar gebeurt op 6 april via een perscommuniqué. Inschrijven kan via www.winuwgevel.be.

Nieuwe beursstand

Vandersanden Group pakt dit jaar uit met een volledig nieuwe stand op Batibouw. Groter, moderner, strakker, gefocust op de pure steen en met enkele interessante eyecatchers. Naast het volledige en zelfs uitgebreide kleurengamma aan gevelstenen, staan de ZERO-steen voor het voegloze metselwerk en geveloplossingen E-Brick en E-Board in de kijker. Het volledige ZERO aanbod staat er gepresenteerd. Een gemetseld muurtje toont hoe eenvoudig u een voegloze gevel kan metselen op de gekende, klassieke manier.
De tweede blikvanger is de presentatie van E-Brick en E-Board. De isolatiepanelen met steenstrips zijn verwerkt rond een raam, zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van de perfecte afwerking in een reële werfsituatie. Een filmpje toont de afwerking van A tot Z.

Bij E-Brick en E-Board zijn ook 2 nieuwigheden te ontdekken:
  • E-Brick in wildverband: in deze geveloplossing is geen patroon te vinden. Er worden verschillende lengtes van baksteenstrips gebruikt.
  • E-Board ZERO: met deze speciaal aangepaste isolatieplaten creëert u zonder moeite een nieuwe en goed geïsoleerde gevel met een strak, voegloos uitzicht.



U vindt Vandersanden langs de centrale gang in paleis 5, stand 207. Voor meer informatie, bel naar 089/510 140 of mail naar info@vandersanden.com. Meer info over Vandersanden Group en de producten op www.vandersandengroup.be.

Ook interessant