Batibouw nieuws: 'Intense' bakstenen van Vandersanden

  BE   21 februari 2011 Bron: Vandersanden
De moderne architectuur wint nog steeds aan populariteit. Binnen deze stijl is men meer en meer op zoek naar strakke, moderne bakstenen met dat tikkeltje extra. De trend naar een woning met karakter is gezet. Baksteenproducent Vandersanden pakt tijdens Batibouw 2011 uit met 7 nieuwe, karaktervolle gevelstenen, die deze trend perfect invullen. De nieuwe gevelstenen zijn zo apart, dat ze zelfs een eigen stijlreeks kregen binnen het gamma. De productlijn kreeg de naam “Intense” en heeft deze te danken aan de unieke schakeringen in de bakstenen. De hoofdtonen binnen de Intensereeks zijn moderne kleuren zoals crème, grijs en bruin. Naargelang de lichtinval geven de schakeringen op de stenen een heel apart, glanzend effect.

Een overzicht van de nieuwe “Intense”-gevelstenen

- Bento: crèmekleurig met donkere schakeringen
- Spiro: crème basiskleur met witte accenten
- Juno: lichtgrijze baksteen met gele en bruine nuances
- Antro: lichtgrijze steen met witte schakeringen
- Kripto: metaalgrijze gevelsteen met gele en bruine nuances
- Douro: donkergrijs met bruin-zwarte schakeringen
- Vecto: donkerbruine baksteen met witte, bruine en zwarte kleuraccenten

De Intense-stenen zijn beschikbaar vanaf Batibouw 2011. Ze voldoen aan de strengste Belgische en Europese kwaliteitsnormen, zijn bestand tegen vorst en zijn vrij van uitbloeiing.Productinfo

Voorlopig zijn de Intense-gevelstenen verkrijgbaar in Waalformaat: ca. 210mm x 100mm x 50mm. Andere formaten zijn steeds op aanvraag, afhankelijk van de levertijd en de grootte van het project. De richtprijs van deze nieuwe stenen situeert zich tussen ca. 29 euro/m² en 40 euro/m².

Vandersanden staat ook op Batibouw 2011: STAND 207, PALEIS 5

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo