Vakbeurs Dag van de Afwerking tijdens Belgian Stone Day

12 november 2021 Bron: Confederatie Bouw
Vakbeurs Dag van de Afwerking tijdens Belgian Stone Day
Op dinsdag 23 november vindt binnen de vakbeurs “Dag van de Afwerking” de 3e editie van Belgian Stone Day plaats. De vorige edities konden op veel bijval rekenen en wij willen ook dit jaar weer zorgen voor een unieke gelegenheid om kennis te maken met de veelzijdigheid van natuursteen en keramiek, innovatieve toepassingen te ontdekken en nieuwe contacten te leggen binnen de sector. Indien u zich wenst in te schrijven voor de beurs kan dit via www.dagvandeafwerking.be.

Daarnaast worden er tijdens de beurs twee seminaries georganiseerd. De Federatie van Aannemers van Natuursteenbewerking en het WTCB brengen om 16u een voorstelling van de Leidraad voor de goede uitvoering van terrassen en garage-inritten op de volle grond op de Dag van de Afwerking om 16u.

Tijdens de beurs zal BITA zorgen voor enkele demonstraties in het kader van deze TV.

Deze Technische Voorlichting heeft als hoofddoel de uitvoerder en de ontwerper van het project te helpen bij de keuze van de meest geschikte materialen en plaatsingstechnieken voor de uitvoering van een buitenterras op de volle grond.

Wilt u hier graag bij zijn? Schrijf u dan in via deze link.

Tijdens de tweede seminarie die om 14u doorgaat, brengt de BRFA (Belgian Resin Flooring Association) en het WTCB een voorstelling van de nieuwe Leidraad voor de goede uitvoering van harsgebonden vloeren.

Bij het ontwerp en de uitvoering van harsgebonden vloerbekledingen voor binnentoepassingen is er een breed gamma aan harsproducten beschikbaar. Het komt erop aan de gepaste keuze te maken, afhankelijk van de toepassing, de eisen van de opdrachtgever, de karakteristieken van de ondergrond waarop de harsgebonden vloerbekleding aangebracht moet worden en de uitvoeringsomstandigheden.

Wilt u hier graag bij zijn? Schrijf u dan in via deze link.

Het is vereist dat u zich inschrijft voor de Dag van de Afwerking op www.dagvandeafwerking.be, voordat u kan deelnemen aan de seminaries.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo