12de Dag van de Afwerking opnieuw dé hoogmis voor de bouwprofessionals

  BE   25 november 2019 Bron: Confederatie Bouw
12de Dag van de Afwerking opnieuw dé hoogmis voor de bouwprofessionals
De Dag van de Afwerking is als initiatief van de Confederatie Bouw-Cluster Afwerking, uitgegroeid tot een niet te missen evenement van en voor de aannemers en voorschrijvers uit de hele Afwerkingssector. Op dinsdag 26 november van 9 tot 19uur vindt de 12de editie van deze unieke en grootste vakbeurs plaats in Brussels Kart Expo.

De Dag van de Afwerking is al jaren een gevestigde waarde bij alle professionals uit en rond de Afwerkingssector die bovendien ook blijft groeien. Nu reeds hebben de bijna 5.000 voorinschrijvers hun belangstelling getoond om de innovaties in technieken, producten en machines voor de afwerking van woningen en gebouwen te komen ontdekken en uittesten.

Toonaangevend en trendbepalend

De Dag van de Afwerking is werkelijk uniek omdat de vakman, de aannemer, (interieur)architect, voorschrijver, kortom al wie werkt of wil werken in en voor de Afwerkingssector, volledig gratis, kan zien, uittesten wat de toekomst biedt.

Trendbepalende producten en technieken zelf ontdekken in een gastvrije sfeer en volledig op maat van de vakman, maakt het concept bijzonder aantrekkelijk.

Even uniek is de integratie van de Belgian Stone Day in de Dag van de Afwerking. In een speciale demotent krijgt iedereen een beeld van de innovaties, nieuwe producten en tools rond natuursteen en keramiek. Ook hier kunnen bouwprofessionals eigenhandig de producten uittesten.

Unieke mix van gratis infosessies & netwerking

Tijdens de Dag van de AFWERKING kan ook gratis deelgenomen worden aan korte en praktische infosessies van topexperten van het WTCB, VCB & Marsh over onder meer: het waarom van een milieuaansprakelijkheidsverzekering (ook voor asbestschade), C-PRO, harde bekledingen, tips voor verbeteren van akoestische prestaties , …

“Géén schilder, schrijnwerker, stukadoor, parketplaatser, natuursteenbewerker, glazenmaker, … interieurarchitect, architect, ingenieur, voorschrijver, student … zal deze unieke belevings-vakbeurs Dag van de Afwerking met de Belgian Stone Day verlaten, zonder een duidelijk beeld te hebben van wat de toekomst brengt aan innovaties voor de afwerkingssector” garandeert Dirk Van Kerckhove, directeur Confederatie Bouw Cluster Afwerking.

Gratis maar vooraf online inschrijven!

Bezoek aan deze 12de editie van Dag van de Afwerking van dinsdag 26 november in Brussels Kart Expo is volledig gratis voor wie zich eerst vooraf online heeft geregistreerd op de beurswebsite www.dagvandeafwerking.be.

Méér praktische informatie en tijdsschema van de seminaries en ook de parkeermogelijkheden vindt u op www.dagvandeafwerking.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo